Отидете към основна версия

6 543 34

Анджела Ташева изгря с ново видео в OnlyFans след напускането си от Big Brother

  • анджела ташева-
  • onlyfans-
  • big brother-
  • биг брадър

Моделката напусна едва в четвъртък шоуто

Снимка:Фейсбук

Падението на новите риалити герои няма насищане, след като нова серия от порноклипове на фамозната Анджела Ташева от Big Brother заляха мрежата.

Моделката напусна едва в четвъртък шоуто, но веднага включи на четвърта и се върна към истинския си занаят, пише Хот Арена.

Горещите видеа за възрастни, които секси брюнетката продава в платена онлайн платформа, този път са с участието на друга палава девойка, с която заедно мърсуват на диван в стая със спуснати щори, както и няколко, на които брадърката сама демонстрира завидни умения с интимни играчки в ръка, пише marica.bg.

Порноизпълненията на Анджела взривиха мрежата и през март, когато Ташева доби популярност с участието си в друго риалити „Къщата на инфлуенсърите“. Снимки и видеа на добилата популярност като „кралицата на скандалите“ в онлайн формата Анджела Ташева показват как татуираната варненка се отдава на неизвестен мъж. Докато интимният ѝ партньор остава скрит, а на показ е единствено мъжкото му достойнство, еротичната моделка позира пред камера и се справя със сексуалните изпълнения далеч по-добре и от професионална порноактриса.

Анджела шокиращо напусна къщата на Big Brother в четвъртък. От няколко дни тя не се чувства добре и е пратена на изследвания. Внезапно Big Brother обяви, че тя има половин час да напусне къщата, защото се налага да ѝ бъдат направени по-обстойни изследвания, което в шоуто няма как да стане. Последва трогателно сбогуване с много сълзи.

„Била съм в детски затвор“, призна си сама провокативната брюнетка в предаването. Друго, което тя разказа за себе си е, че е еротичен модел и че вижда мъжете като банкомати. Младата дама е бисексуална и си има приятелка.

През лятото Ташева беше хваната да шофира под въздействието на наркотични вещества. По-късно е освободена срещу 2 бона гаранция. Причината за ниската ѝ гаранция е изненадваща. Темида определя само две хилядарки, защото еротичната моделка няма никакви официални доходи. Анджела се води безработна и по тази причина Софийският районен съд се смилява над красавицата. Нещата обаче не стоят точно така, защото самата Анджела се фука, че изкарва над 9 бона на месец от платформата OnlyFans. Моделката най-вероятно не отчита приходите си, коментират запознати със случая.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 34 гласа.

Свързани новини