Отидете към основна версия

560 5

Бритни Спиърс обяви, че е „омъжена“ една година след развода (ВИДЕО)

  • бритни спиърс-
  • певица-
  • омъжена-
  • брак-
  • сватба-
  • развод-
  • сам асгари

Певицата пусна странно видео, на което танцува в бяла рокля и воал

Снимка: БГНЕС/ EPA

Бритни Спиърс обърка феновете си с ново признание: тя „се омъжила за себе си“, докато позира в сватбена рокля и воал, само година след развода си със Сам Асгари.

42-годишната поп звезда сподели видео в Instagram в неделя, на което е облечена в бяла копринена сватбена рокля и дантелен воал. Но вместо да разкрие кой е младоженецът, изпълнителката на хита "Toxic" изненада последователите си с твърдението, че се е омъжила за себе си.

„Денят, в който се омъжих за себе си... Връщам това, защото може да изглежда смущаващо или глупаво, но мисля, че това е най-умното нещо, което съм правила!!!“, написа тя под видеото.

В кадрите певицата, която наскоро разкри за своите „луди момичешки влюбвания“, позира пред камерата, коригирайки своя воал. Облечена в сватбена рокля и черни обувки с остър връх, тя остави дългата си руса коса да пада на вълни по раменете. Спиърс допълни визията си с нежно златно колие и характерния си черен очен грим. Всичко това беше озвучено с хита на Стинг "Fields of Gold".

Към видеото тя добави и снимка на празна църква без описание. По-късно звездата сподели още един клип — този път на басейн, облечена в жълт бански, наслаждавайки се на слънчев ден. А след това последва ново видео, на което Бритни е с бяла рокля и черни ботуши, застанала пред частен самолет, сякаш отиваща на меден месец сама. „Търкс и Кайкос, идвам!“, написа тя под кадрите.

Въпреки тези самостоятелни действия, отношенията на Спиърс с Пол Солис, мъжът, с когото се свързваше след развода си, все още остават неясни. Двойката се е срещнала, докато Солис работил като майстор в нейния дом, но статусът на връзката им е бил непостоянен. Въпреки че през юли певицата обяви в социалните мрежи, че е необвързана, тя бе видяна с него по-късно същия месец в заведение в Малибу. През август дори били забелязани с някои от децата на Солис в парк с батут.

Неотдавна обаче Солис се оказа в центъра на скандал, след като съпругата му Никол Мансила подаде молба за развод, като посочи „непреодолими различия“. Мансила, която е омъжена за Солис от осем години, поиска попечителство над петте им деца.

Тази лична драма на Бритни Спиърс се развива на фона на развода ѝ със Сам Асгари, който официално приключи тази година през май. Спиърс и Асгари се ожениха през юни 2022 г., но връзката им приключи само 14 месеца по-късно. Асгари, който е модел и актьор, е бил забелязан наскоро в компанията на руса жена, с която явно има нова връзка. Според източници, той бил забелязан в парк в Лос Анджелис, където демонстрирал близост с новата си приятелка.

Бритни Спиърс има дълга история с браковете в живота си, като първият ѝ брак с приятел от детството Джейсън Александър бе анулиран само след 55 часа. Вторият ѝ брак с танцьора Кевин Федерлайн приключи през 2007 г., като Федерлайн получи основното попечителство над двете им деца, Шон и Джейдън. Миналата година Бритни се съгласи да позволи на синовете си да се преместят в Хавай.

Независимо от всички драматични събития, изглежда, че отношенията ѝ с децата ѝ отново се подобряват. Според близки до семейството, те са работили върху възстановяването на връзката си през последните месеци и се радват на ново начало заедно.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини