Отидете към основна версия

970 10

Дани Петканов стана гробар (ВИДЕО)

  • даниел петканов-
  • лудия репортер-
  • гробар-
  • ново поприще

Лудия репортер започна работа на Централните софийски гробища

Снимка: Instagram

Даниел Петканов се захвана с изцяло ново поприще. Новата месторабота на Лудия репортер е Централните софийски гробища. Там Петканов остави микрофона, за да се заеме с една по-трудоемка за него работа, а именно да копае гробове.

Лудия репортер се усъвършенства в работата си с кирката, с помощта на отговорника на гробарите. Докато преди спираше и задаваше провокативни въпроси на хубави студентки, днес Петканов смени посоката на изявите си в социалните мрежи, пише "Телеграф".

Бившият на Богданска преoсмислил темите си за съдържание в мрежата, този път реши да шокира последователи с по-сериозна тема, а именно копаенето на гроб и работата на гробарите. На Софийските гробища Петканов се интересува за размерите, начина и подготовката на вечния дом на хората. Видеата са част от поредицата му "Тегава работа", а тази на гробар, която и той самият пробва е точно такава.

Феновете, разбира се, не остават очаровани от смехотворните и подигравателни клипчета на подобен тип работа. Повечето от коментарите са обиди към Лидия репортер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.

Свързани новини