Отидете към основна версия

456 4

Крис Хемсуърт влиза в ролята на Чаровния принц за Дисни

  • крис хемсуърт-
  • дисни-
  • герой-
  • принц-
  • пепеляшка

Австралийският актьор е готов да остави костюма на Тор надалече за известно време

Снимка: БГНЕС/ EPA

След като изигра бог от скандинавската митология за Marvel, Крис Хемсуърт сега има желание да се превъплъти в принц на Дисни.

В сряда, 23 октомври, множество издания съобщиха, че 41-годишният Хемсуърт води преговори за изиграе Чаровния принц от историята за Пепеляшка в игрален филм, вдъхновен от класиката на Дисни от 1950 г.

Интересното е, че според Deadline филмът за Чаровния принц „няма да бъде конкретно свързан с Пепеляшка“.

Досега Крис Хемсуърт бе познат на киноманите предимно с ролята си на бог Тор във филмите на Marvel, като в последствие през изминалите години той участваше и в различни екшън ленти.

През юни Хемсуърт говори за потенциала да се завърне в костюма на Тор в MCU по време на интервю за British GQ, заявявайки, че вярва, че един бъдещ филм за Тор „ще трябва да бъде тонално различен“ след последните два филма от соло поредицата на героя, режисирана от Тайка Уаитити.

"И ще трябва да направим нещо много драстично, за да държим хората на нокти," каза той. „Иначе това просто ще измори хората и те ще си казват: "Това вече съм го гледал". Но аз всъщност искам да правя някои други неща известно време," добави той тогава.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини