Отидете към основна версия

3 513 22

Оттегляне на спонсори принуждава „Биг Брадър“ да изгони Анджела Ташева?

  • биг брадър-
  • анджела ташева-
  • спонсори

Според официалната версия на предаването, причината за излизането ѝ е необходимостта от медицински изследвания

Снимка: Instagram

Анджела Ташева напуска „Биг Брадър“ след оттегляне на спонсори

Анджела Ташева, популярна с онлайн съдържание за възрастни, напусна шоуто „Биг Брадър“ миналата седмица. Според официалната версия на предаването, причината за излизането ѝ е необходимостта от медицински изследвания, които не могат да бъдат проведени в къщата.

Неофициално обаче се твърди, че оттеглянето ѝ е свързано с отказа на няколко спонсора от участие в шоуто. Според в. „Уикенд“, седем компании са прекратили рекламните си договори с реалити формата заради спорни участници, като една от фирмите публично се извини на клиентите си, заявявайки, че не желае да свързва марката си с подобно съдържание.

Анджела се открои като един от най-обсъжданите участници не само заради изявите си онлайн, но и заради съобщения в медиите, според които през лятото тя е била заловена под влияние на забранени вещества зад волана в София.

При напускането си, Анджела преживя емоционално раздялата със съквартирантите. „Винаги Господ е бил срещу мен! Това е първото място, където се чувствах приета“, сподели тя със сълзи и пожела успех на останалите в къщата.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 15 гласа.

Свързани новини