Отидете към основна версия

2 954 12

Ето как депутатка се сбогува с парламента

  • магдалена ташева-
  • парламент-
  • сбогом

Един разкошен период от живота ми свършва и сега се прощавам с него

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Благодаря на всички атакисти, родолюбци или просто приятели, които бяха с мен и до мен в последната битка.

Загубих.

Един разкошен период от живота ми свършва и сега се прощавам с него. Моля, не коментирайте. Тишината е единственият лек за болката ми".

Това написа в профила си във „Фейсбук“ депутатката от Атака Магдалена Ташева. Тя не успя да се пребори за трети мандат. Тя бе на второ място в листата за Пловдив област след водача Борис Ячев – досегашен депутат от ВМРО.

Въпреки че Ташева събира над 10% от преференциалния вот, тя не се класира за парламента, защото "Обединените патриоти" вкарват само един мандат в Пловдив – област, а водачите не се изместват с преференции.

Ето избрани коментари от Магделена Ташева:

Дошлият на власт с нацистки преврат олигарх Порошенко не престава да ме ласкае. Аз да бъда оценена като заплаха за националната сигурност и териториална цялост на 46-милионна Украйна, над 6 пъти по-голяма от България, е нещо повече от ласкателство.“

Така депутатът от Атака Магдалена Ташева коментира новината, че е включена на второ място в списъка с 388 лица, на които им е забранен достъп до Украйна, защото представляват потенциална заплаха за националните интереси , националната сигурност, суверенитета и териториалната цялост на страната.

Ислямът се разпространява чрез преселение, първите последователи на Мохамед са били бежанци от Мека в Медина. Това, което виждаме в момента е поредното разпространение на исляма с преселение”

Ташева за бежанците

70 години по-късно допуснахме американският ботуш да стъпи на българска земя. Американските бази им трябват, за да се знае, че България е тяхна колония. Долу Паметника на американските убийци, да живее България”.

Магдалена Ташева за американските бази

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини