Last news in Fakti

31 Март, 2017 17:23 2 907 12

Ето как депутатка се сбогува с парламента

  • магдалена ташева-
  • парламент-
  • сбогом

Един разкошен период от живота ми свършва и сега се прощавам с него

Ето как депутатка се сбогува с парламента - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Благодаря на всички атакисти, родолюбци или просто приятели, които бяха с мен и до мен в последната битка.

Загубих.

Един разкошен период от живота ми свършва и сега се прощавам с него. Моля, не коментирайте. Тишината е единственият лек за болката ми".

Това написа в профила си във „Фейсбук“ депутатката от Атака Магдалена Ташева. Тя не успя да се пребори за трети мандат. Тя бе на второ място в листата за Пловдив област след водача Борис Ячев – досегашен депутат от ВМРО.

Въпреки че Ташева събира над 10% от преференциалния вот, тя не се класира за парламента, защото "Обединените патриоти" вкарват само един мандат в Пловдив – област, а водачите не се изместват с преференции.

Ето избрани коментари от Магделена Ташева:

Дошлият на власт с нацистки преврат олигарх Порошенко не престава да ме ласкае. Аз да бъда оценена като заплаха за националната сигурност и териториална цялост на 46-милионна Украйна, над 6 пъти по-голяма от България, е нещо повече от ласкателство.“

Така депутатът от Атака Магдалена Ташева коментира новината, че е включена на второ място в списъка с 388 лица, на които им е забранен достъп до Украйна, защото представляват потенциална заплаха за националните интереси , националната сигурност, суверенитета и териториалната цялост на страната.

Ислямът се разпространява чрез преселение, първите последователи на Мохамед са били бежанци от Мека в Медина. Това, което виждаме в момента е поредното разпространение на исляма с преселение”

Ташева за бежанците

70 години по-късно допуснахме американският ботуш да стъпи на българска земя. Американските бази им трябват, за да се знае, че България е тяхна колония. Долу Паметника на американските убийци, да живее България”.

Магдалена Ташева за американските бази


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 XXXXLL

    16 9 Отговор
    Сега да плача или ? Направо се престара кака ми ,ние искаме ала ЧИЧОЛИНА, а ти каде се буташ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Редовен Искренов

    18 2 Отговор
    Как само забравихме Искра Федосова и едно тефтерче откраднато от един следовател. Путин ли ни е виновен?
  • 4 Хохи

    17 12 Отговор
    Жалко!
    България има нужда от хора като нея!
    Разбираше ги нещата.
  • 5 АТАНАСОВ

    14 9 Отговор
    Жалко!Един борец за националната кауза си отива от политическата сцена.Тези които познават дейността и,знаят най-добре.Една от малкото политици с умствен капацитет.Показваше и казваше нещата такива каквито са.Не се страхуваше от удари и нападки.Действена личност.Пожелавам и много здраве и макар извън парламента да продължава да се бори за истината и справедливостта!
  • 6 Хасан

    16 5 Отговор
    "разкошен живот "финансиран с моите данъци... Колко е приятно да харчиш чужди пари и никой да не ти търси отговорност
  • 7 реален

    4 8 Отговор
    Ташева, ти бе от малкото политици, които са ни полезни!
  • 8 Йордан

    3 2 Отговор
    Ташева за ватенките които превземат българското черноморие нищо не думаш.
  • 9 басси цървулката

    5 4 Отговор
    бегай скрий се некъде селски комунистически таласъм караконджулите и вампирите излизат само нощно време да не плашат хората през деня....
  • 10 факт

    3 2 Отговор
    Сидеров - водач на две листи, а Ташева - на второ място в листата?! Значи, не е твърде удобна.
  • 11 Byga

    2 1 Отговор
    БРАВО НА ПАТРИОТКАТА. И КАКВА РАБОТА СВЪРШИ В ПРЕДИШНИЯ ПАРЛАМЕНТ. А. ПО ТВ АЛФА НЕКАКВИ ПОСТНИ. КОМЕНТАРИ ПРАВЕШЕ. А ЗАПЛАТА ОТ. НС ВЗИМАШЕ. ЗАТОВА ЩЕ СЪЖАЛЯВА ДОКАТО Е ЖИВА. НИ ВИЗИЯ ИМА НИ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕК. ТАКИВА КАТО НЕЯ СА ДЕСЕТКИ КОИТО ЩЕ ГЛЕДАТ НС. ПО ТЕЛЕВИЗОР. ИМАШЕ ЕДИН МАЛОУМНИК ОТ ГЕРБ ГЕОРГ ГЕОРГИЕВ. ТАКА СЕ БЕШЕ АКТИВИРАЛ НА КРАЯ ЧЕ ВЯРНО СИ ВИДЯ КРАЯ. ТАКИВА ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ РОДОЛЮБЦИ ДЪРЖАВАТА НЕ ОБИЧА. ПАШАТА ОБИЧА СМЕЛИТЕ
  • 12 Ташева

    1 0 Отговор
    Благодаря на всички приятели от 4-ти километър! На лекарите, също благодаря!