Отидете към основна версия

1 091 1

Сър Алекс Фъргюсън: Ще е глупаво да уволнят Моуриньо

  • сър алекс фъргюсън-
  • жозе моуриньо-
  • челси-
  • уволнят-
  • специалния

Легендата на Манчестър Юнайтед смята, че португалецът е един от най-добрите треньори на всички времена

Снимка: БТА/АР

Сър Алекс Фъргюсън смята, че едно евентуално уволнение на Жозе Моуриньо би би ло много "глупав" ход от страна на ръководството на Челси. Легендарният шотландец подкрепи "Специалния", определяйки го като един от най-добрите треньори във футбола за всички времена. 

"Абрамович е уволнил толкова много треньори през последните дест години. Сигурен съм, че вече си е научил урока. Трябва да има вярата и увереността, че Жозе може да обърне развоя на нещата." - сподели Фъргюсън в интервю, цитирано от The Mirror. 

"Няма никакъв смисъл в това да уволниш един от най-добрите треньори на всички времена. Той е печелил европейската купа два пъти, печелил е титлата във всяко едно първенство, в което е бил, както и редица други значими трофеи. Ще бъде глупаво да го уволнят. Ще бъде лош ръководителски ход." - допълни легендарният специалист на Манчестър Юнайтед.

Кризата в Челси сякаш обаче продължава да се задълбочава, след като "сините" спечелиха едва четири точки в последните си шест шампионатни мача. Тимът от "Стамфорд Бридж" е на едва два пункта от зоната на изпадащите. 
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини