Отидете към основна версия

982 0

Стоев: Излизаме за победа в Разград

  • стоев-
  • левски-
  • лудогорец-
  • селекция

Стоев заяви, че е доволен от селекцията

Снимка: БТА

Наставникът на Левски Стойчо Стоев е оптимист, че всички в клуба и публиката на „сините” ще бъдат доволни след края на сезона. Треньорът сподели, че неделя срещу Лудогорец Левски ще излезе за победа.

„Най-важното е представянето на отбора. Надявам се през този пролетен полусезон да не ви разочароваме, Сигурен съм, че момчетата ще се представят добре. Те ще покажат, че заслужават да бъдат част от Левски. Вие със своята подкрепа ще покажете нужното уважение и май месец дано да сме радостни и доволни и да се гордеем”, заяви Стоев на специалното събитие за представянето на отбора за втората част от сезона в "А" група.

След благотворителния търг снощи Стоев заяви, че е доволен от селекцията, но очаква, че на Бабатунде Адениджи ще му трябва доста време да свикне с отбора.

"Предполагам, че на новия състезател ще му трябва доста време да влезе в това състояние, в което искаме да е. Бих казал, че съм доволен от селекцията. Това са футболисти, за които имам изградена представа и съм убеден, че ще вдигнат класата на отбор", заяви Стоев.

"Едно мога да гарантирам – Левски ще излезе с нагласата да победи Лудогорец. Дали ще стане не мога да гарантирам. През цялата зимна подготовка видях не малко неща, които ми харесаха. Отборът израства в игрово отношение, предполагам, че ще го покажат през пролетта като отбор. Лудогорец си е все същия добре сработен отбор. Те си имат своята класа, футболист с не лоши умения, които са ги доказали не само в България, а и в Европа. Но и ние като отбор се доизграждаме”.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини