Отидете към основна версия

623 0

БФВ картотекира Марица за новото първенство при жените

  • бфв-
  • марица-
  • левски волей
©ЕРА/БГНЕС

Волейболен клуб Марица бе картотекиран официално в Българската федерация по волейбол днес за участие в предстоящото държавно първенство на България в "А" групата при жените, което стартира утре. Редовни картотеки и състезателни права за шампионата получиха 9 състезателки от женския отбор на маричанки и 8 момичета от тима на девойките, старшата възраст, съобщи главният мениджър на жълто-нините Борис Халачев.

Халачев лично пътува днес до София, за да уреди в БФВ всички документи по картотекирането на вацешампионките и да уреди състезателните права на всички момичета, които попадат в сметките на старши треньора Иван Петков. "Всичко в представителния ни женски отбор е наред по отношение на документацията и картотеките във федерацията. Момичетата са здрави и напълно готови за старта на волейболното първенство", обясни Борис Халачев.

По волята на жребия Марица започва участието си в тазгодишното волейболно първенство при жените с гостуване на бронзовите медалистки Левски Волей. Мачът е днес от 17 часа в зала Сиконко в столицата. Волейболистките на Марица са настоящи вицешампионки на България от миналото първенство при жените, съобщава БГНЕС. На финала "жълто-сините" от Пловдив отстъпиха на шампионките от ЦСКА.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини