Отидете към основна версия

2 634 8

Българин дебютира в първия отбор на „Феномена“

  • роналдо назарио-
  • борислав станков-
  • валядолид

Борислав „Слави“ Станков не възнамерява това да е последният му досег с титулярите

Снимка: БГНЕС

Младият Борислав „Слави“ Станков направи официален дебют за първия отбор на испанския Реал Валядолид, където собственик е Роналдо „Феномена“. Момчето записа минути в равенството - 1:1, с Малага през изминалия кръг в Сегунда Дивизион, научихме от dsport.

19-годишният централен нападател получи изненадваща повиквателна от Хуан Хосе Рохо Мартин, тъй като в трима от титулярите му в предни позиции са контузени.

Слави не успя да се разпише, но имаше възможност да направи добра асистенция за Кике, но колегата му пропусна възможността, да реализира.

Станков е роден в Уеска и дори вече има 4 мача за юношите на Испания до 18 години, като там се отчете с 2 гола срещу Япония и Мексико.

Това беше първата ми повиквателна в първия отбор. Не знаем какво да си мисля, като ми се обадиха, но бях концентриран и останах здраво стъпил на земята. Ако ми дадат нова възможност, ще се опитам да се възползвам и да помогна на отбора. Ако ли не, ще продължа да работя, защото знам, че ще имам и друга възможност“, каза Борислав Станков пред Cadera Ser след дебюта си.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.

Свързани новини