Отидете към основна версия

1 979 14

Левски и ЦСКА влизат в спор за Ивелин Попов

  • ивелин попов-
  • левски-
  • цска-
  • сочи

Бившият национален капитан може да се завърне в България, за да прекрати кариерата си

Снимка: БГНЕС

Ивелин Попов отдавна е обект на интерес от родните футболни грандове Левски и ЦСКА, но вече 12-та поредна година той се подвизава в руската Висша лига, където дори стана шампион с екипа на Спартак Москва през 2017 г. В момента той обаче играе за Сочи, но договорът му изтича в края на сезона, а вероятността да го подмени спада с оглед факта, че играе все по-рядко, а и е вече на 34 години. Таблоидът „Мач Телеграф“, цитиран от Gong, твърди, че „сините“ и „червени“ влизат в спор за плеймейкъра, за да се опитат да го върнат в родната Първа Лига.

Изданието смята, че „армейците“ в негово лице ще открият човека, който Стойчо Младенов издирва от толкова време, а именно класическият разиграващ полузащитник, който да канализира действията от защита в нападение.

В Левски пък вярват, че Станимир Стоилов ще успее да убеди „Попето“ в плановете му на стадион „Георги Аспарухов“, въпреки финансовата криза.

Ивелин Попов при всички положения е време да обмисли последния си договор в професионалния футбол, защото и контузиите започнаха все по-често да го спират от практикуването на любимата игра.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини