Last news in Fakti

31 Декември, 2021 15:00 1 975 14

Левски и ЦСКА влизат в спор за Ивелин Попов

  • ивелин попов-
  • левски-
  • цска-
  • сочи

Бившият национален капитан може да се завърне в България, за да прекрати кариерата си

Левски и ЦСКА влизат в спор за Ивелин Попов - 1
Снимка: БГНЕС

Ивелин Попов отдавна е обект на интерес от родните футболни грандове Левски и ЦСКА, но вече 12-та поредна година той се подвизава в руската Висша лига, където дори стана шампион с екипа на Спартак Москва през 2017 г. В момента той обаче играе за Сочи, но договорът му изтича в края на сезона, а вероятността да го подмени спада с оглед факта, че играе все по-рядко, а и е вече на 34 години. Таблоидът „Мач Телеграф“, цитиран от Gong, твърди, че „сините“ и „червени“ влизат в спор за плеймейкъра, за да се опитат да го върнат в родната Първа Лига.

Изданието смята, че „армейците“ в негово лице ще открият човека, който Стойчо Младенов издирва от толкова време, а именно класическият разиграващ полузащитник, който да канализира действията от защита в нападение.

В Левски пък вярват, че Станимир Стоилов ще успее да убеди „Попето“ в плановете му на стадион „Георги Аспарухов“, въпреки финансовата криза.

Ивелин Попов при всички положения е време да обмисли последния си договор в професионалния футбол, защото и контузиите започнаха все по-често да го спират от практикуването на любимата игра.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    13 8 Отговор
    ,, ЛЕФФКА,, нямат пари !!!

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 а вие

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА":

    имате микренски вънгалки от нора ананиева
  • 3 Припок

    7 13 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА":

    А ЦСКА-Литекс няма сърце това е един мутант между селски манталитет и комунистически дух. Левски никога няма да вземе 34 годишен футболист пък било то и Ивелин Попов. Вземете си го вие да ви мапомня че сте си оранжави припоци.

    Коментиран от #4

  • 4 Мим

    3 10 Отговор

    До коментар #3 от "Припок":

    Смятам че в момента той има място в Левски и ще помогне на отбора да постигне целите си,така че ако приеме предложението ще е от полза...

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Стоян Александров

    6 7 Отговор
    Този е предател. Предаде Великия ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ навремето. Пенсионера и предател няма място при Нас. Чаоооооо. Да ходи у цеца - етрополска от африка. Само преди това да мине през солариума..... ама по-дълго време да се задържи, че Петорчо няма да го хареса. Куци коне, дърти пръчове, предатели и неможещи вън от Левски....

    Коментиран от #12

  • 7 Не няма

    6 6 Отговор

    До коментар #4 от "Мим":

    Не няма да е от полза и не няма да е част от Левски!!! Ако си Левскар трябва да знаеш стила на Стоилов. Ние не сме пенсионерски клуб и не търсим футболисти ала Бербатов или Кайседо. Да стои и да чака да му подадът. Трябва ни млади бързи момчета с много енергия да бягат и да помагат в защита. Затова Стойлов хсресва Бари щото бяга като кон. Ивелин Попов е за отбори като Литекс и Лудогорец. Нищо чудно да го видим в Лудогорец ще ми е супер интетесно да наблюдавам Чочев, Десподов, Делев и Попов в един отбор. Това може да бъде отбор мечта за една година примерно а ние търсим нещо по трайно.

    Коментиран от #9

  • 8 ЦСКА

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "ТУРИ... ТИРЕТО,...":

    първо ще трябва да го извадиш от твоето
  • 9 Мим

    1 7 Отговор

    До коментар #7 от "Не няма":

    Дори и така да е, смятам че за една година и при Левски ще е от полза,а на сетне вече предобили опит и ще има пак млади...а той си е и левскар...

    Коментиран от #10

  • 10 Пенсионер

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Мим":

    Той и Божинов беше Левскар ама пенсиониран. Стила на Стоилов е нападателят да помага на защитата Ивелин Попов на 34 няма как да прави това. Имаме си Георги Миланов на 29 стига толкова на 34 какво ще прави нито да го продадеш нито да го оставиш на пейката с такъв опит не върви. Искрено му желая да играе в Лудогорец и догоДина като за последно да пробият в ШЛ.

    Коментиран от #11

  • 11 Мим

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Пенсионер":

    Да,ама защо да не играе поне една две години и с неговия опит ще е от полза,а пък след това да поемат млади,които обаче си проличи,че са за Левски,а не само да вика ми,,млади,млади,,и да не стават...
  • 12 ГЕРЕН

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян Александров":

    ТАКА Е СТОЕНЕ. ТОЗИ Е ПРЕДАТЕЛ.
    ДА СИ ОДИ ПРИ ЦСКА- ЛИТЕКС- ЕТРОПОЛЕ.
  • 13 Влизат в спор

    2 0 Отговор
    и всеки вика вземи го ти 🤣
  • 14 разсмя ме

    1 1 Отговор
    Наско Раев ще го прилъже с голяма заплата, а след три месеца Попето ще избяга с 200 и ще го осъди да плати половин милион.
    Да де, ама нали не си мислите че Насето ще ги плаща?