Отидете към основна версия

1 886 7

Англия и Германия на колене преди утрешния мач

  • англия-
  • германия-
  • двубой-
  • мач-
  • гарет саутгейт

Защитниците Джеймс Джъстин и Фикайо Томори отпаднаха от състава на Англия поради травми

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Гарет Саутгейт приветства решението на двата отбора да застанат на коляно преди мача в Лигата на нациите между Англия и Германия в Мюнхен във вторник. Играчите на Англия бяха освиркани от публиката в Будапеща, когато направиха жеста преди поражението в събота от Унгария, припомня БТА. "Ние сме две нации с огромен брой граждани със смесени корени и мисля, че това е важен знак за всички, така че приветстваме това. Ние сме единни в нашите убеждения", каза селекционерът на Англия Гарейт Саутгейт.

Защитниците Джеймс Джъстин и Фикайо Томори отпаднаха от състава на Англия поради травми, но Марк Гехи се завръща след контузия в глезена. "Джеймс няма да е готов за утре, но се надяваме, че може да се върне, ако не за следващия мач, то за по-следващия. Марк трябва да е на разположение за утре. Фикайо се нуждаеше от още време за възстановяване", каза Саутгейт.

Англия се изправя срещу отбор на Германия, който не е губил, откакто беше победен от избраниците на Саутгейт на осминафиналите на Евро 2020.

"За мен Германия и Бразилия все още са еталон по отношение на отборите, които редовно и последователно печелят турнири. Така че трябва да уважавате това, което правят германците във футболен план, точно този манталитет се опитваме да създадем", каза още Саутгейт.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини