Last news in Fakti

6 Юни, 2022 18:43 1 881 7

Англия и Германия на колене преди утрешния мач

  • англия-
  • германия-
  • двубой-
  • мач-
  • гарет саутгейт

Защитниците Джеймс Джъстин и Фикайо Томори отпаднаха от състава на Англия поради травми

Англия и Германия на колене преди утрешния мач - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Гарет Саутгейт приветства решението на двата отбора да застанат на коляно преди мача в Лигата на нациите между Англия и Германия в Мюнхен във вторник. Играчите на Англия бяха освиркани от публиката в Будапеща, когато направиха жеста преди поражението в събота от Унгария, припомня БТА. "Ние сме две нации с огромен брой граждани със смесени корени и мисля, че това е важен знак за всички, така че приветстваме това. Ние сме единни в нашите убеждения", каза селекционерът на Англия Гарейт Саутгейт.

Защитниците Джеймс Джъстин и Фикайо Томори отпаднаха от състава на Англия поради травми, но Марк Гехи се завръща след контузия в глезена. "Джеймс няма да е готов за утре, но се надяваме, че може да се върне, ако не за следващия мач, то за по-следващия. Марк трябва да е на разположение за утре. Фикайо се нуждаеше от още време за възстановяване", каза Саутгейт.

Англия се изправя срещу отбор на Германия, който не е губил, откакто беше победен от избраниците на Саутгейт на осминафиналите на Евро 2020.

"За мен Германия и Бразилия все още са еталон по отношение на отборите, които редовно и последователно печелят турнири. Така че трябва да уважавате това, което правят германците във футболен план, точно този манталитет се опитваме да създадем", каза още Саутгейт.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    19 0 Отговор
    Трябва и химна на Украйна да пеете, не става само с коленичене.

    Коментиран от #2

  • 2 Дадада

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Хахахаха точноооо
  • 3 честен ционист

    9 0 Отговор
    Ако бритишите и немчурите ще почват приклекнали мача, то какво да говорим за франсетата. Ония направо легнали ще отбележат началния съдийски сигнал.
  • 4 ха ха

    6 0 Отговор
    Заради черните терористи и колениченето на англичаните пред тях виках за противниците им. Никогане съм си мислел, че ще викам срещу англичаните. Изродиха ги глобалостите с простотиите си. Сега и другите ми любимци, германците, подвиват крак пред БЛМ... Дано ги скъсат от освиркване.
  • 5 456

    3 1 Отговор
    Фит,фит,фит... Англия шампион. Уооооооу
  • 6 Тоя

    0 0 Отговор
    огризляк е английския вариант на вече бившия треньор на нашия национален отбор. Просто още не е срещнал своята Грузия.
  • 7 Малко

    0 0 Отговор
    ви е да коленичите. Огъзени трябва да започвате мачовете. Превърнахте най-красивата игра в театър.