Отидете към основна версия

8 891 11

„Звяра“ към „Железния Майк“: Ще изтръгна сърцето ти на ринга! (ВИДЕО)

  • боб сап-
  • майк тайсън-
  • бокс-
  • mma-
  • к-1

Двамата едва не се срещнаха на ринга през 2020 г.

Боб Сап отново предизвика Майк Тайсън на двубой, след като през 2020 г. мачът им пропадна и „Железния“ трябваше да мери сили с Рой Джоунс-младши. Този път „Звяра“ отправи видео-предизвикателство към боксьора, за да го накара да се качи с него на ринга.

„Майк, всички знаем какво се случи, когато заговорихме за битката. Тогава ти изпратих снимка с думите: „Майк, ако се биеш с мен, ще изтръгна сърцето ти и ще го разкъсам на парчета“, каза Сап за Boxemag.

48-годишният Робърт Малкълм Сап, както е пълното име на гиганта, има богата кариера в К-1 и MMA. В активните си години той достига тегло от почти 150 кг., което го превръща в един от притежателите на най-внушителна физика в бойните изкуства. В кариерата си обаче той записа 64 мача, от които спечели 24 и загуби цели 39. Има и едно равенство в MMA.

Майк Тайсън от друга страна е на 55 години и в кариерата си има постижения, като най-младия шампион в тежка категория по бокс, както и 44 нокаута в 58 мача. Парадоксът при него е, че е висок едва 178 см., което само прави успехите му още по-впечатляващи.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.

Свързани новини