Отидете към основна версия

3 119 7

Венци Стефанов за Левски: Видя се, че като не ти е писано, си отиваш

  • венци стефанов-
  • футбол-
  • славия-
  • левски-
  • хебър

Утре ще се наложи на нас и на тези тимове да играем през 2-3 дена, което и нито на нас ще ни е от полза, нито на Левски

Снимка: БГНЕС

Собственикът на Славия, Венци Стефанов, сподели задоволството си от победата с 3:0 срещу Хебър. Той не пропусна и да спомене темата за Левски, изтъквайки, че когато не е писано да се успее, рано или късно провалът е неизбежен.

"Днес съм доволен. По принцип противникът не беше от някаква висока класа. Играха обаче коректно и чисто. Мисля, че класата на Славия си личеше на терена. Те нямаха реален удар във вратата. Ние имахме над 10. Не е хубаво да има такива прекъсвания и отлагания на мачове. Утре ще се наложи на нас и на тези тимове да играем през 2-3 дена, което и нито на нас ще ни е от полза, нито на Левски. Видя се, че като не ти е писано, си отиваш", започна президентът на Славия.

"Твърде рано е да говорим. Мачовете тепърва предстоят. Чак тогава ще кажем. Радвам се, че Бакеро, младият Кристиян, а и другите момчета навлизат във форма. Имаме много таланти, които имат добро бъдеще. Скоро ще имате удоволствие да се радвате на добрите им игри. Дай Боже и националният отбор да се възползва".

"От Славия винаги стават на добро ниво футболисти. Ще имаме и занапред. Това дете, което отиде в Барселона, ще играе голям футбол и съм сигурен, че ще може да се разчита на негов националния. Радвам се, че той е болен славист. Плачеше на всяка загуба. Истински футболист, с голямо, бяло сърце".

"Да ви кажа честно аз съм обнадежден за Кръстаич, защото българските треньори идваха с голяма кошница. Сигурен съм, че на повечето от треньорите им се качваха на главите и почваха да се правят грешни избори на 11-торки, които бяха в ущърб на българския футбол. Дано този сърбин има по-здрави панталони и да избира тези, на които може да се разчита", завърши Стефанов.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.

Свързани новини