Last news in Fakti

10 Септември, 2022 21:00 1 701 0

Треньорът на Хебър изгонил още един футболист

  • хебър-
  • фулвио пеа-
  • емануил манев-
  • милан кременович-
  • патрик нгинги-
  • тодор чаворски

Фулвио Пеа

Треньорът на Хебър изгонил още един футболист - 1
Снимка:


Треньорът на Хебър Фулвио Пеа е изгонил още един футболист. След като прати Тодор Чаворски, Емануил Манев и Милан Кременович да тренират с дублиращия отбор, италианският специалист директно е показал вратата на Патрик Нгинги, пише „Мач Телеграф“.

Халфът, който е роден в Испания, но много млад преминава в школата на Рома, откъдето дойде в Пазарджик, е разочаровал треньорския щаб с лошата си дисциплина. Той често закъснявал за тренировки, успивал се и създавал други проблеми, които Фулвио Пеа не желаел да търпи повече.

Патрик Нгинги дебютира в българското първенство при загубата от ЦСКА 1948 с 0:1. Той влезе на терена като резерва в срещата от 4 кръг на efbet Лигата и остана в игра само 16 минути.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА