Last news in Fakti

13 Август, 2022 15:48 2 087 5

Стана ясно какво провали Лионел Меси за „Златната топка“

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж-
  • франс футбол-
  • златната топка

За първи път от 2005 г. насам 35-годишният Меси не попадна в листата

Стана ясно какво провали Лионел Меси за „Златната топка“ - 1
Снимка: БГНЕС

Френското издание „Екип“, което е собственик на „Франс Футбол“, посочи причината за отсъствието на Лионел Меси в листата на 30-те финалисти за „Златната топка“.

Според изнесената информация от организатора на популярната класация, аржентинският национал не е попаднал сред номинираните заради отпадането на ПСЖ на осминафиналите на Шампионската лига, вкараните само шест гола в Лига 1 и слабата форма на играча.

Както е известно, на 12 август „Франс Футбол“ обяви в социалните мрежи разширения списък от 30 футболисти, номинирани за „Златната топка“. За първи път от 2005 г. насам 35-годишният Меси не попадна в листата. Както е известно, аржентинската звезда е рекордьор по спечелени „Златни топки“. Той има седем такива отличия.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ако меси

    5 6 Отговор
    играеше в цска-микре,дали някой освен венци стефаноФ щеше да чуе за него,ама друго е барса да плаща за реклама на джудже зависещо от играчи

    Коментиран от #3

  • 2 Милен

    1 1 Отговор
    Въй голяма драма, поне половината от "златните топки" отишли при меси и роналдо трябваше да отидат при други футболисти защото те ги заслужаваха повече. Не отричам, че са много добри но тази награда се изроди и се превърна в същото извращение като "Оскарите", "Нобеловата награда" и редица други отличия.
  • 3 Ами не е

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "ако меси":

    пък ти си очевидно пълен неудачник.
  • 4 боби

    2 0 Отговор
    Меси отново се провали.
  • 5 Ламбо

    0 0 Отговор
    Франсетата са си франсета , за нищо не стават. Миналата година , а и не само тя , му я подариха за едното нищо , тая година не го номинират , калеши , опропастиха един трофей който последните години не е актуален.