Last news in Fakti

13 Август, 2022 09:52 3 111 7

Венци Стефанов за Левски: Видя се, че като не ти е писано, си отиваш

  • венци стефанов-
  • футбол-
  • славия-
  • левски-
  • хебър

Утре ще се наложи на нас и на тези тимове да играем през 2-3 дена, което и нито на нас ще ни е от полза, нито на Левски

Венци Стефанов за Левски: Видя се, че като не ти е писано, си отиваш - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Славия, Венци Стефанов, сподели задоволството си от победата с 3:0 срещу Хебър. Той не пропусна и да спомене темата за Левски, изтъквайки, че когато не е писано да се успее, рано или късно провалът е неизбежен.

"Днес съм доволен. По принцип противникът не беше от някаква висока класа. Играха обаче коректно и чисто. Мисля, че класата на Славия си личеше на терена. Те нямаха реален удар във вратата. Ние имахме над 10. Не е хубаво да има такива прекъсвания и отлагания на мачове. Утре ще се наложи на нас и на тези тимове да играем през 2-3 дена, което и нито на нас ще ни е от полза, нито на Левски. Видя се, че като не ти е писано, си отиваш", започна президентът на Славия.

"Твърде рано е да говорим. Мачовете тепърва предстоят. Чак тогава ще кажем. Радвам се, че Бакеро, младият Кристиян, а и другите момчета навлизат във форма. Имаме много таланти, които имат добро бъдеще. Скоро ще имате удоволствие да се радвате на добрите им игри. Дай Боже и националният отбор да се възползва".

"От Славия винаги стават на добро ниво футболисти. Ще имаме и занапред. Това дете, което отиде в Барселона, ще играе голям футбол и съм сигурен, че ще може да се разчита на негов националния. Радвам се, че той е болен славист. Плачеше на всяка загуба. Истински футболист, с голямо, бяло сърце".

"Да ви кажа честно аз съм обнадежден за Кръстаич, защото българските треньори идваха с голяма кошница. Сигурен съм, че на повечето от треньорите им се качваха на главите и почваха да се правят грешни избори на 11-торки, които бяха в ущърб на българския футбол. Дано този сърбин има по-здрави панталони и да избира тези, на които може да се разчита", завърши Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъри Хармунов

    8 4 Отговор
    Така е
  • 2 Иван Грозни

    5 0 Отговор
    Писането се прави от футболистите , не от съдията. Прав е торбата пълна с л...а.
  • 3 За малко

    5 1 Отговор
    Не можа Насо да вземе премията.
  • 4 Венцииииии

    9 1 Отговор
    Не си обективен. С Боби сте приятели и нито дума за двата подаръка на отрочето му. Нито дума. Даже твоето момче Вуцов не му дават шанс в националния заради малката перука! Трябвало да ти е писано - не, трябваше да не допуска 2 левашки грешки! Всеки медии мълчите за Николетко Михайлов! Изгаври се с публиката, със съотборниците Си, че даже и с България!!! Левски трябваше да продължи за да вземем точки за общото класиране

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Така е колега

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "Венцииииии":

    Бусато на ЦСКА вратаря ги извади в две 100% ситуации, а нашия подари 2 наглед никакви ситуации! Добрия вратар е половин отбор, старите хора са го казали! В България във всички сфери е така - на тоя, на ОНя момчето, на мама, на тати, и те така си се търкаляме от години! Нищо чудно след време и Лихтенщайн да ни набута 2-3 гола на Националния
  • 7 Кое да е писано бе Венци

    12 1 Отговор
    Цялото БФС сте една стара номенклатурна мафия! Не гледа ли мача? Натискат Мъри тоя малкия Перукан да е на вратата. А има страхотно момче на резервната скамейка. Как очакваш при 2 почти автогола да не рухнеш психически. Кучето ми да беше на вратата, нямаше ги пусне тия 2 гола, особено първия! Айде гледайте и коментирайте обективно бе, как не ви е срам