Last news in Fakti

13 Август, 2022 14:21 1 085 1

Отложиха мач във френската Лига 1 заради опасен терен

  • лига 1-
  • футбол-
  • олимпик лион-
  • лориен

Лигата реши да отложи срещата, след като инспекция на терена на стадион "Стад дьо Мустуар" установи, че повърхността крие риск за здравето на футболистите на двата отбора

Отложиха мач във френската Лига 1 заради опасен терен - 1

Професионалната футболна лига във Франция взе решение да отложи гостуването на Олимпик Лион в Лига 1 на Лориен в неделя поради опасен терен.

Лигата реши да отложи срещата, след като инспекция на терена на стадион "Стад дьо Мустуар" установи, че повърхността крие риск за здравето на футболистите на двата отбора.

„Комисията за организиране на футболни мачове реши да отложи срещата между Лориен и Олимпик Лион за по-късна дата“, гласи официално изявление.

Докладите сочат, че както продължаващата гореща вълна, така и сушата в Западна Европа, заедно с това, че на терена на съоръжението е бил проведен фестивал, са допринесли за лошите условия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само да попитам

    0 0 Отговор
    А що го не отложиха заради мачове в Европа, в знак на солидарност с българския футболен мързел?