Отидете към основна версия

1 629 0

Най-скъпият трансфер в историята на Атлетико Мадрид се готви да напусне клуба

  • жоао феликс-
  • атлетико мадрид

Португалецът дори бе забелязан да негодува от резервния си статут в последните седмици

Снимка: БГНЕС

Най-скъпият футболист в историята на Атлетико Мадрид - Жоао Феликс, планира да напусне клуба през януари, след като позволи негативните му емоции да го обземат след поредния мач, в който бе оставен на резервната скамейка от Диего Симеоне, предаде El Partidazo de COPE.

22-годишният португалец се готвеше да влезе в игра срещу Брюж в Шампионската лига по-рано тази седмица, но така и не получи този шанс, а камерите го хванаха да хвърля гневно потника си, след което бе успокоен от треньорския щаб, докато се връщаше на мястото си.

Феликс стана жертва на сделката между Атлетико и Барселона за Антоан Гризман, но също така не може да не отчетем и факта, че той все още не се е разписал този сезон, а има само 3 асистенции в Ла Лига.

Припомняме, че младият нападател струваше €127 млн. през 2019 г., когато пристигна от Бенфика, след което остана далеч от очакванията за фурор с червено-бялата фланелка.

Английският Арсенал имаше интерес към него, както и италианският Ювентус, но той бе задържан на „Метрополитано“, въпреки наличието на сериозна конкуренция в атаката за дефанзивната схема на Симеоне в състава си.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини