Отидете към основна версия

897 0

Клоп: Ако затвориш Холанд с прекалено много играчи, оставяш пространства за останалите световни звезди на Сити

  • ерлинг холанд-
  • юрген клоп-
  • манчестър сити-
  • ливърпул

Германецът все пак има план, с който да спре „най-добрия нападател в света в момента“

Снимка: БГНЕС

Ерлинг Холанд без съмнение ще бъде голямата тема през уикенда, когато се изправи срещу Ливърпул в пореден ключов мач от Висшата лига. Неслучайно и Юрген Клоп бе помолен да обърна по-специално внимание на норвежеца по време на днешната си пресконференция.

Очевидно, когато играе срещу със сигурност най-добрия нападател в света, трябва да си сигурен, че няма да получава много топки. Така че, ще пробваме точно това. Със Сити обаче е очевидно още, че не можеш да ангажираш прекалено много хора с Холанд, защото така ще оставиш пространства за останалите световни звезди. Ясно е, че няма да е лесно, но това е предизвикателството. Проблемът е футболен и ще се опитаме да му намерим решение“, каза германският наставник на Ливърпул, цитиран от talkSPORT.

Таранът на „гражданите“ веднъж вече бе озаптен от бранителите в червено, когато двата тима се срещнаха за Комюнити шиълд в началото на сезона. Тогава дори мнозина дръзнаха да заявят, че нивото му от Бундеслигата е заблудило всички за голмайсторските му качества, но ето, че няколко месеца по-късно същите тези хора правят прогнози за рекордите, които се очаква да подобри.

Ливърпул приема Манчестър Сити от 18:30 часа българско време на своя „Анфийлд“ в неделя вечерта.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини