Отидете към основна версия

896 11

ЦСКА завърши наравно с Македония Гьорче Петров в контрола

  • цска-
  • белек-
  • контрола-
  • турция-
  • гьорче

Двубоят се игра в курорта Белек

Снимка: ПФК ЦСКА

ЦСКА завърши 0:0 срещу Македония (Гьорче Петров) в петата си контрола от лагера в Турция. Двубоят се игра на терена на TSS Pitch в курорта Белек. Тимът на Саша Илич излезе срещу северномакедонците, въпреки призивите на българските привърженици за отмяна. Контролата премина под мотото "НЕ НА НАСИЛИЕТО", предава БТА.

ЦСКА - София и Македония ГП се срещнаха в предварителните кръгове на Лигата на конференциите през лятото, а "червените" отстраниха своя съперник след 0:0 в Скопие и успех с 4:0 на стадион "Българска армия".

Първата интересна ситуация в мача дойде след половин час игра. Лазар Туфегджич стреля от дистанция, но ударът му мина над напречната греда. Малко след това Шагоян отправи изстрел с глава, който бе отразен от Стевковски.

След подновяването на играта ЦСКА продължи да опитва промяна на резултата. Енес Махмутович засече топката с глава, но изстрелът му бе неточен. Секунди по-късно Станислав Шопов опита да изненада вратаря на противника с шут от движение, но стражът се справи.

В 69-ата минута Браян Морено се освободи в наказателното поле, но резервата Тасев спаси. 10 минути по-късно Шагоян опита да изненада Тасев с коварен удар, но вратарят на Македония се справи. Натискът на ЦСКА продължи до края на срещата, но до гол не се стигна.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини