29 Януари, 2023 16:49 895 11

ЦСКА завърши наравно с Македония Гьорче Петров в контрола

  • цска-
  • белек-
  • контрола-
  • турция-
  • гьорче

Двубоят се игра в курорта Белек

ЦСКА завърши наравно с Македония Гьорче Петров в контрола - 1
Снимка: ПФК ЦСКА

ЦСКА завърши 0:0 срещу Македония (Гьорче Петров) в петата си контрола от лагера в Турция. Двубоят се игра на терена на TSS Pitch в курорта Белек. Тимът на Саша Илич излезе срещу северномакедонците, въпреки призивите на българските привърженици за отмяна. Контролата премина под мотото "НЕ НА НАСИЛИЕТО", предава БТА.

ЦСКА - София и Македония ГП се срещнаха в предварителните кръгове на Лигата на конференциите през лятото, а "червените" отстраниха своя съперник след 0:0 в Скопие и успех с 4:0 на стадион "Българска армия".

Първата интересна ситуация в мача дойде след половин час игра. Лазар Туфегджич стреля от дистанция, но ударът му мина над напречната греда. Малко след това Шагоян отправи изстрел с глава, който бе отразен от Стевковски.

След подновяването на играта ЦСКА продължи да опитва промяна на резултата. Енес Махмутович засече топката с глава, но изстрелът му бе неточен. Секунди по-късно Станислав Шопов опита да изненада вратаря на противника с шут от движение, но стражът се справи.

В 69-ата минута Браян Морено се освободи в наказателното поле, но резервата Тасев спаси. 10 минути по-късно Шагоян опита да изненада Тасев с коварен удар, но вратарят на Македония се справи. Натискът на ЦСКА продължи до края на срещата, но до гол не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    9 6 Отговор
    То цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #2

  • 2 браво бе

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    има един отбор левски се казва и е на път да се затрие финансово от меркантилни ръководители

    Коментиран от #5

  • 3 Браво

    4 2 Отговор
    Е това ни е бъдещият шампион
  • 4 Само така

    0 5 Отговор
    А най-хубавото е, че школата всяка година дава плодове
  • 5 Стоян Александров

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "браво бе":

    Наще вече се затриха. Продадохме се на дявола. Сега чакаме Фосподарите на свет да ни кажат, че сме фалирали и край. И това е истината. САЩ само да кажат и чаоооооо...от тях зависи фалита на Леваки. Левски от поне 20 години няма нищо общо със заветите на Дякона Левски, с идеалите, с всичко за което е създаден. Левски е предаден за пореден път. Срам ме е. Много ме е срам. А в момента всичко което се случва с и в Левски е повече от позорно....

    Коментиран от #7

  • 6 УРАААААА

    5 2 Отговор
    ТОВА Е ГОЛЯМА ПОБЕДА ЗА АРМЕЙЦИТЕ , ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗАВЪРШИХА НАРАВНО !!!!! ЗАЩОТО ТОЯ ГЬОРЧЕ МОЖЕШЕ И ДА ГИ БИЕ !!!!!!!
  • 7 Левски 1914

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Стоян Александров":

    100ЯНЕ Сираков и Стоилов спасиха ЛЕВСКИ , а Стоичков и Ганчев умишлено ФАЛИРАХА цска.

    Коментиран от #8

  • 8 Стоян Александров

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Иииии колко пари даде Сираков на Левски ? А Стойлов спечели уреден финал с ЦСКА миналата година и съм сигурен на 100 % за това. Парите в Левски откъде са ? Колко струва и от къде са парите за курорта в Дубай за 1 месец ? Изобщо плащат ли се задълженията на Левски от миналите крадци, а за разследване на тази минала вакханалия дори и дума нестава ? Имам още мнооооогоооо въпроса, ама друг път. Феновете сме лъгани поголовно. А мислиш ли че скоро Левски ще обяви фалит, защото и тук съм сигурен на 100 % вече, следите трябва да се покрият....!!!

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Левски 1914

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Стоян Александров":

    На 60 годишнината Сираков даде 60 000 лева!
  • 10 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Стоян Александров":

    ЛЕВСКИ НЯМА ДА ОБЯВИ ФАЛИТ горди ми ПРИПОЗНАВАЧО.

    Коментиран от #11

  • 11 Стоян Александров

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Левски 1914":

    Мисля, че мноооооогооооо собре ме разбра какво искам да кажа. Откак Мъримир дойде говоря за розовите ни гости, ама освен да ме трият нищо друго не се случи и ето Ви сега резултата : 22 футболери 16 розови, титуляри пт тях поне 8 или 9. Това е крах. Защо до сега никой не попита Мъримир ако сега беше футболист по нагоре от Хаскьой нямаше и да помирише. Наместо него щеше да има пет розови и то с преференции. Ето това е тренер, ама на Барселона, а в Леваки трябва да създадеш играча, да го откриеш, научиш и дадеш шанс за да спечелиш милиони от него като клуб и България като страна. А Ние какво правим за това : нищооооо, перем мафиотските пари, ето това и само се лъжем като фенове. Вече поне 10 година отселяваме, чакат Ни поне още 10. Децата няма да разпозбаят Левски като свой клуб