Отидете към основна версия

27 296 22

Брутална ситуация със Стойчо Младенов...

  • стойчо младенов-
  • цска 1948-
  • цска

Какво ще се случи в Бистрица днес?

Снимка: БГНЕС

Футболният "екзекутор" на Ливърпул, успешният ученик на Георги Василев-Генерала, шампионът с ЦСКА и като старши треньор - Стойчо Младенов, е изправен пред много любопитна ситуация.

Младенов е "виновник" първенецът на България ЦСКА да елиминира шампиона на Европа Ливъпрул в най-престижния футболен турнир на Стария континент. Стойчо като помощник на Гочето ликува с "червения" тим и в първенството, и за Купата на България. След това изведе "армейците" до титлата като старши треньор. Записва като наставник на тима на ЦСКА и най-силната серия за "червените" в историята на Вечното футболно дерби на България.

Миналата есен "Българска армия" кънтеше с... обиди към Стойчо Младенов, а звездата му на алеята на славата на ЦСКА стана обект на много невъзпитано държание. В онзи мач "армейската" стена, а именно организираните фенове на ЦСКА от Сектор "Г" бяха обявили интересен бойкот и не участваха в никакви действия свързани с личността на Младенов.

Днес, има голяма вероятност стотици, а и повече от най-темпераментните привърженици на "армейците" да останат извън стадиона.

Има възлов мач - ЦСКА 1948 срещу ЦСКА. Агитката от Сектор "Г" обяви своята позиция. По всичко личи, че Стойчо Младенов (настоящ директор на ЦСКА 1948) ще е на стадиона в Бистрица. Извън трибуните пък се очаква да останат много фенове на "армейците", които през годините са били зад гърба на Младенов в редица футболни битки.

Третият срещу първият в класирането. Определено два отбора с много перспективни футболисти, с европейски цели, с млади и обещаващи треньори, съответно Тодор Янчев и Саша Илич. Два мощни във финансово естество клуба.

Янчев заяви, че става въпрос за футболен мач и фокусът трябва да е съсредоточен върху случващото се на терена. За Стойчо Младенов днешната среща, обаче едва ли ще е просто поредния двубой от ефбет Лига, предвид агитката на гостите около стадиона в "Бистрица".

*Снимката е от времената, когато Младенов беше любимец на публиката на "Българска армия" (всички домакински сектори).

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 43 гласа.

Свързани новини