Отидете към основна версия

43 850 12

"Парите бяха навсякъде, трябваше лопата, за да бъдат събрани! Не знам какво се е случило"

  • джа морант-
  • нба

Скандали с ас от НБА

Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Цялата стая беше пълна с пари, трябваше лопата, за да бъдат събрани банкнотите", разкри очевидец на нестрандартна ситуация, пред "Ню Йорк Пост".

От изданието информират за скандал със звездата от НБА Джа Морант. 23-годишният Морант е лидер на тима на Мемфис Гризлис, който е трети в класирането на Западната конференция на лигата на "извънземните".

Сочи се, че Джа е резервирал голямо помещение в еротичен клуб. Затворил се е с няколко пищни красавици. А след като напуснал бара след 3 часа - от стаята могло да се съберат чували с пари.

Какво са правили в помещението хубавиците и Джа, не става ясно, но едва ли са осъществили разбор на мач на гарда. Скандалът е огромен.

Визира се, че Джа Морант ще прибере около 12 милиона долара обща заплата за този сезон. А за следващата кампания има договор с Мемфис за възнаграждение - 33 500 000 долара. Заплатата му по контракт ще скочи до над 44 милиона долара за сезон 2027/28. Всичко това, извън рекламните договори, които има Джа.

Наскоро Морант участва в Мача на звездите в НБА.

И за да е пълен скандалът с Джа, появиха се обвинения, че е заплашвал с пистолет хора в търговски център. В ход е разследване.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 71 гласа.

Свързани новини