Отидете към основна версия

893 0

Нагелсман може много скоро да си намери нова работа на Острова

  • юлиан нагелсман-
  • байерн мюнхен-
  • тотнъм-
  • треньор

Тотнъм се прицелва в наставника

Снимка: БГНЕС

Юлиан Нагелсман вече е в списъка на ръководството на Тотнъм за потенциален заместник на Антонио Конте, твърди "Скай спортс". Снощи бе разпространена новината, че ръководството на баварците е решило да замени младия специалист с Томас Тухел. Новината все още не е потвърдена официално от клуба, но е сигурно, че е въпрос на време тази рокада, която изненада мнозина, да бъде официализирана, предава sportal.bg.

Почти сигурно е, че Антонио Конте няма да бъде треньор на Тотнъм през следващия сезон. Тук големият въпрос е дали италианецът няма да бъде уволнен преди края на сезона, след като отправи много сериозни критики към играчите и ръководството на лондончани.

"Скай" напомня, че от Тотнъм на два пъти в последните години са насочвали вниманието си към Нагелсман и сега, след като е свободен, е много вероятно да го поканят отново. Големият въпрос е дали 35-годишният германец ще поиска веднага да се хвърли в ново предизвикателство, или ще предпочете да направи известна пауза преди да поеме ново предизвикателство.

В Тотнъм се очакват значими решения в следващите дни. В момента Анотнио Конте е в Италия, а неговият асистент Кристиан Стелини води тренировките на играчите, които не са ангажирани със съответните национални отбори.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини