Отидете към основна версия

2 103 9

Щангистът Ангел Русев: Националният отбор може да се разпадне

  • щанги-
  • отбор-
  • национал-
  • ангел-
  • русев

Ако проблемите не се решат, приключваме с щангите!, казва той

Снимка: БГНЕС

Националният ни шампион по вдигане на тежести Ангел Русев е следващият участник, напуснал „Игри на волята“, след като се контузи по време на елиминационна битка. В подкаста „След Игрите“ Ангел разказа за своите впечатления от предаването, за семейството си и за тежката ситуация, в която се намира Българската федерация по вдигане на тежести, предава gong.bg.

Ангел признава, че нервността му преди последната битка на Арената му е изиграла лоша шега.

Ангел също така сподели, че семейството е най-голямата му сила, но и най-голямата му слабост, защото лесно изпуска нервите си, когато стане дума за него. Той има малко дете и неговата липса му се е отразила най-много в „Игри на волята“.

Ангел Русев не скри огорчението си към Федерацията по вдигане на тежести. Той разкри, че проблемите, които грозят спорта, ще се отразят на неговата спортна кариера. Ангел винаги е искал да се състезава за България, но ако ситуацията не се нормализира, националният ни отбор може да се разпадне и състезателите ще трябва да вдигат за друга държава. „Ако проблемите не се решат, приключваме с щангите!“, категоричен е той.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.

Свързани новини