Отидете към основна версия

13 837 7

Двуетажна къща на колела от Volkswagen

  • volkswagen-
  • grand california-
  • кемпер

Volkswagen представи кемпер на базата на новото поколение на буса Crafter. Премиерата на Grand California се състоя на изложението в Дюселдорф, където миналата година бе показан прототип на двуетажната къща на колела.

Кемперът е дълъг 6 метра и лежи на междуосие от 3 600 мм. Височината на кабината е 2.2 метра. Зад предните седалки, които се въртят на 180 градуса, е разположена дневна с маса. Зад нея се намира банята с площ 1 квадратен метър. В нея има тоалетна, душ и сгъваема мивка.

Осветлението се включва и гаси автоматично от сензори за движение. Температурата на водата за къпане може да се регулира. Запасът е 110 литра.

В кухненски кът има два газови котлона, мивка и 70-литров хладилник. Предвидени са различни шкафове и ниши са съхранение на вещи. В задната част на салона е разположено голямо легло.

"Вторият етаж", с който височината на кемпера достига почти три метра, ще се предлага срещу допълнително заплащане. Благодарение на него в Grand California могат да спят още двама души.

Списъкът с опциите включва допълнителна система за отопление, багажник за велосипеди, тента и още куп аксесоари за къмпинг.

В гамата на Volkswagen има и по-малък кемпер, построен на базата на Multivan. Той е снабден с повдигащ се покрив с две спални места и всичко необходимо за приготвянето на храна.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини