Отидете към основна версия

2 586 11

Всички нови "айфони" с Face ID

  • apple-
  • iphone-
  • face id

Слуховете, които се въртят в мрежата през последните няколко месеца, предполагат, че Apple може ще имплементира Face ID във всичките си нови iPhone модели в опит да ги приведе в съответствие с iPhone X.

Това изглежда все по-вероятно, след като доставчик на Apple потвърди, че търсенето на части за технологията за лицево разпознаване се е увеличило значително и то непосредствено преди представянето на новата линия смартфони на технологичния гигант.

Lumentum Holdings, единствения производител на компонентите за Face ID наскоро отчете приходи от близо 65 млн. долара, обяснявайки, че поръчките произлизат от ключов клиент. Въпреки, че името на Apple не е споменато, базираният в Купертино технологичен гигант е най-големият клиент на Lumentum, и затова се смята, че компанията се готви за разширяване на Face ID технологията чрез имплементирането й във всички iPhone-и и дори и в iPad-ите по-късно тази година.

Освен това, закупувайки такава голяма част от компонентите за Face ID, създаденият от Стийв Джобс концерн си гарантира, че никой друг Android производител няма да може да използва технологията. Lumentum е единствената голяма компания, която произвежда нужните части за лицево разпознаване и чрез поставянето на големи поръчки Apple може да бъде сигурен, че няма как да бъде отговорено на евентуално търсене от конкуренти.

Линията iPhone-и за 2018-та ще включва три различни модела, като всички изглежда ще бъдат оборудвани с Face ID. Освен това, по подобие на iPhone X, те явно ще бъдат без Home Button.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини