Отидете към основна версия

6 993 15

2000 лв. за лилав Samsung Galaxy S20+ BTS Edition

  • samsung-
  • bts-
  • galaxy s20+

Samsung Electronics Co. Ltd. в партньорство със световноизвестната южнокорейска група BTS, сензацията на музикалния и културен небосклон, пуска на българския пазар смартфона Galaxy S20+ BTS Edition. С новия модел на Galaxy S20+ Samsung дава възможност на феновете на групата да се докоснат до света на т.нар. К-Pop.

Новият дизайн Galaxy S20+ BTS Edition е комбинация от пурпурен цвят и металик. Galaxy S20+ BTS Edition разполага с вдъхновени от изкуството на BTS визии и стилове за дизайн на екрана, както и достъп до Weverse, дигиталната платформа за комуникация между фенове на южнокорейски групи.

В кутията на телефона има декоративни стикери, с които феновете могат да добавят своя индивидуален щрих към дизайна на устройството, както и фен-картички с фотографии на членовете на групата. Galaxy S20+ BTS Edition предлага, подобно на S20+, камера от най-висок клас.

С това партньорство от Samsung придават добавена стойност на технологичните иновации. Galaxy S20+ BTS Edition в LTE вариант е наличен в търговската мрежа на цена от 1 999 лева в цвят BTS Лилаво.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.

Свързани новини