Отидете към основна версия

5 188 13

Нов ароматизатор за кола: Можете да го напълните с парфюм

  • ароматизатор-
  • автомобил-
  • парфюм

Създателите на устройството обещават, че то може да изпуска миризми до две седмици

На платформата Kickstarter бе представен интересен освежител за въздух, който може да се пълни с тоалетна вода или с парфюм и може да изпуска миризми в продължение на две седмици.

Устройството се нарича Kar Kologne. За разлика от конвенционалните освежители за въздух, той е за многократна употреба. За да го напълните, просто отворете капака и поръсете парфюм върху касетата няколко пъти.

Създателите на Kar Kologne заявяват, че иновацията е проектирана за дълъг експлоатационен живот, тъй като е изработена от цинкова сплав и неръждаема стомана 316L. Монтажът на устройството е изработен от неплъзгащ се и мек материал, за да предпази въздушните отвори на автомобила от надраскване.

Теглото на един Kar Kologne е само 16 грама. Всяко устройство се предлага с шест адаптивни цветни касети. Ако проектът за краудфандинг е успешен (а неговият автор от Канада планира да събере повече от 11 хиляди долара до края на януари догодина), тогава през март 2021-а се планира пускането на продукта в производство.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.

Свързани новини