Last news in Fakti

14 Декември, 2020 13:39 5 163 13

Нов ароматизатор за кола: Можете да го напълните с парфюм

  • ароматизатор-
  • автомобил-
  • парфюм

Създателите на устройството обещават, че то може да изпуска миризми до две седмици

Нов ароматизатор за кола: Можете да го напълните с парфюм - 1

На платформата Kickstarter бе представен интересен освежител за въздух, който може да се пълни с тоалетна вода или с парфюм и може да изпуска миризми в продължение на две седмици.

Устройството се нарича Kar Kologne. За разлика от конвенционалните освежители за въздух, той е за многократна употреба. За да го напълните, просто отворете капака и поръсете парфюм върху касетата няколко пъти.

Нов ароматизатор за кола: Можете да го напълните с парфюм

Създателите на Kar Kologne заявяват, че иновацията е проектирана за дълъг експлоатационен живот, тъй като е изработена от цинкова сплав и неръждаема стомана 316L. Монтажът на устройството е изработен от неплъзгащ се и мек материал, за да предпази въздушните отвори на автомобила от надраскване.

Теглото на един Kar Kologne е само 16 грама. Всяко устройство се предлага с шест адаптивни цветни касети. Ако проектът за краудфандинг е успешен (а неговият автор от Канада планира да събере повече от 11 хиляди долара до края на януари догодина), тогава през март 2021-а се планира пускането на продукта в производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    19 1 Отговор
    Че това новост ли е ! Ние в БГ отдавна го правим !

    Коментиран от #13

  • 2 БАЙ Х@Й

    29 0 Отговор
    Не си истински българин, ако в хладилника нямаш шише от марково уиски, пълно с домашна ракия ‼ Народно поверие гласи: Ако на бутилката от "Фанта", има капачка от "Кока-Кола", значи в шишето има ракия‼

    Коментиран от #4

  • 3 Любен

    10 2 Отговор
    То и за мога да изпускам миризми, ама не ми викат "ароматизатор".
  • 4 Ван Хойчо

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й":

    Да, не си българин и ако не знеш (боже, опази!) какво е "краудфандинг". Мъка...

    Коментиран от #5

  • 5 БАЙ Х@Й

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ван Хойчо":

    Мога да им предложа за крау.нам.си.ко и една женица дето има опит с цинкови сплави (ПКП) !
  • 6 Честито

    19 0 Отговор
    Ако карам Опел Вектра "В" 98г. и като кача вътре гаджето, дали ще й направи впечатление на какво мирише. А ако карам Астън Мартин DB 9,веднага ще разбере, че вътре мирише на сандалово дърво или пачули. Начи...феромоните помагат краката на мацките да се отварят като на Кубрат устата. Или пък....кожата на седалките. Или пък емблемата, или цветът на колата....
  • 7 0ев0вд90дж09

    19 1 Отговор
    И кво са измислили тия ? Пластмсова кутийка с перфориран капак и пълна с памучни тампончета, които при желание може да заливаш с парфюм ?! Бре иновация, бре ноу-хау!!!!
    Като им напия по един кик-стартер с обувката 45-ти номр в джендърските, тричави дупари, такъв "краудфандинг" ще придобият, че 2-ра космическа ще им се стори манна-небесна.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ааа

    3 3 Отговор
    Защо не го измисли ти бе чукунд*р

    Коментиран от #10

  • 10 Коментара

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ааа":

    И аз това се питам....
  • 11 honda

    2 0 Отговор
    ... такова си купих преди 3 години от алиекспреса, интересна фигня, но реално, бих признал някой, който измисли ароматизатор, който да е през въздуховодите, но без да се вижда ... бе като пръдн@та малко ... :-D
    не се вижда от къде излиза, но аромата е "страшен" ...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.