Отидете към основна версия

7 525 5

iPhone 13 Pro Max поддържа по-бързо зареждане от обявеното

  • iphone-
  • iphone 13-
  • 13 pro-
  • 13 pro max-
  • зареждане-
  • зарядно

Смартфонът може да се зарежда с до 27W

Снимка: YouTube

Наред с процесорите, камерите и дисплеите на смартфоните, в последните години започна да се обръща внимание на това колко бързо могат да се зареждат модерните устройства. През последните две години това се превръща в една от ключовите характеристики, което не е изненадващо, имайки предвид увеличеното ползване на такъв тип устройства.

Обикновено производителите на смартфони рекламират качествата на своите продукти и изтъкват качествата им, дори да нямат особена промяна от тези при предходния модел например. Apple също спада в това число и обикновено рекламира много повече от нужното, някои не толкова специални функции или качества.

Не такъв е случаят с последните iPhone 13 Pro и 13 Pro Max, които оказва се, могат да се зареждат по-бързо от рекламираното. Както и предходните модели на iPhone, така и 13 Pro и Pro Max могат да се зареждат с до 20W според спецификациите на производителя, но в реалния живот нещата не стоят по точно този начин.

Доказателството идва от YouTube и каналът ChargerLAB, според чиито тестове, двата смартфона могат да се зареждат съответно до 23W и 27W за по-големия 13 Pro Max. Все пак телефонът разполага със софтуер, който да предотврати прегряване и при повишаване на температурата мощността на зареждане спада.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини