Отидете към основна версия

2 069 9

Още един китайски производител ще предлага 200W зарядно за смартфон

  • realms-
  • зареждане-
  • 200w-
  • зарядно-
  • мощност

Характеристиките на новия адаптер на Realme бяха публикувани в интернет

Преди само няколко дни от Realme обявиха, че в края на този месец ще представят смартфона с най-бързо зареждане в света. Китайската компания планира да представи технологията по време на изложението MWC в Барселона, което започва на 28 февруари, но снимки на GizmoChina издадоха част от информацията за предстоящата премиера. Кадрите показват новия адаптер на Realme, както и част от характеристиките му, които разкриват максималната мощност на зареждане.

Новото зарядно ще достига до 200W (20V/10V), което е огромен ъпгрейд спрямо 65W с които се зареждат максимално смартфоните на марката в момента. От компанията планират да покажат още две подобни зарядни, но с намалена мощност от съответно 80W и 150W, които ще използват технология на друг китайски производител – Oppo.

Realme не е единственият производител, който показва зарядно с такава мощност, след като през изминалата година подобно нещо направиха и от Xiaomi, чийто адаптер също достига мощност от 200W. Той обаче бе показан единствено във видео, а продажбата му трябва да започне по-късно тази година, най-вероятно около месец юни.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини