Отидете към основна версия

3 094 4

Samsung се издаде за новия S23 Ultra чрез официалния си сайт

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy s23-
  • galaxy s23 ultra

Британската уеб страница разкри част от отстъпките за модела

Samsung се подготвя за премиерата на Galaxy S23 и макар все още да няма съобщени официални дати, то 1 февруари е почти сигурният ден в който ще видим новите смартфони на корейската компания. Корейците се подготвят стремглаво за това и променят дори и най-малките детайли в своите сайтове по света. Именно един от тези детайли разкри част от информацията около новия смартфон.

Британския бизнес портал на Samsung е променил част от дребния шрифт на своята страница в който пише, че поръчката на нов S23 Ultra когато се регистрирате или влезете в настоящия си профил в Samsung Buisness Shop ви осигурява 10% отстъпка. Това важи до 31 март 2023 година. Няколко реда по-надолу е разкрита и датата до която ще продължат предварителните поръчки, а именно 16 февруари. Няколко дни по-късно се очакват и първите доставки на устройствата.

Има потвърждение и, че смартфоните ще се предлагат със 128GB, 256GB и 512GB място за съхранение, като е напълно възможно да има и още опции за повече памет, които да не са изброени тук. Повече официални подробности за смартфоните ще разберем след по-малко от седмица, когато очакваме и техния официален дебют.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.

Свързани новини