Last news in Fakti

26 Януари, 2023 18:03 3 078 4

Samsung се издаде за новия S23 Ultra чрез официалния си сайт

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy s23-
  • galaxy s23 ultra

Британската уеб страница разкри част от отстъпките за модела

Samsung се издаде за новия S23 Ultra чрез официалния си сайт - 1

Samsung се подготвя за премиерата на Galaxy S23 и макар все още да няма съобщени официални дати, то 1 февруари е почти сигурният ден в който ще видим новите смартфони на корейската компания. Корейците се подготвят стремглаво за това и променят дори и най-малките детайли в своите сайтове по света. Именно един от тези детайли разкри част от информацията около новия смартфон.

Британския бизнес портал на Samsung е променил част от дребния шрифт на своята страница в който пише, че поръчката на нов S23 Ultra когато се регистрирате или влезете в настоящия си профил в Samsung Buisness Shop ви осигурява 10% отстъпка. Това важи до 31 март 2023 година. Няколко реда по-надолу е разкрита и датата до която ще продължат предварителните поръчки, а именно 16 февруари. Няколко дни по-късно се очакват и първите доставки на устройствата.

Има потвърждение и, че смартфоните ще се предлагат със 128GB, 256GB и 512GB място за съхранение, като е напълно възможно да има и още опции за повече памет, които да не са изброени тук. Повече официални подробности за смартфоните ще разберем след по-малко от седмица, когато очакваме и техния официален дебют.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 с23

    12 0 Отговор
    Ако дойде със snapdragon процесора ще си направя ъпгрейд от девятката.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сони

    2 6 Отговор
    Вярно че напоследък забелязвам подобрение в качеството на Самсунг,но като помня преди години как даваха дефекти техните продукти ме кара да стоя далеко от тях.

    Коментиран от #4

  • 4 Виктор Къмпани ъф Джапан

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Сони":

    При наличието на производители като Сони и всички японски компании за електроника която е най добрата в света няма как да им обърна внимание на самсуляците.