Отидете към основна версия

8 352 15

Samsung добави нови езици към функцията Live Translate

  • samsung-
  • live translate-
  • превод

Така броят им достига 16

Функцията Live Translate на Samsung продължава да подобрява езиковите си възможности, като вече може да използва три допълнителни езика: арабски, индонезийски и руски. С тези нови допълнения потребителите могат безпроблемно да превеждат текст и разговори на общо 16 езика, предлагайки още по-голяма достъпност и удобство.

Включването на арабския език отваря възможности за превод на един от най-разпространените езици в света, обхващащ различни региони и култури. Индонезийският, който се говори от милиони хора по света, особено в Югоизточна Азия, добавя още един слой езиково разнообразие към функцията. В същото време добавянето на руски език е насочено към говорещите един от най-разпространените езици в Източна Европа и Централна Азия, което допълнително разширява полезността на инструмента за превод на Samsung.

Тези нови езици допълват съществуващата гама, която включва английски, китайски (опростен), италиански, хинди, корейски, немски, полски, португалски, испански, тайландски, виетнамски, френски и японски.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 18 гласа.

Свързани новини