Отидете към основна версия

8 824 75

Росен Миленов пред ФАКТИ: Българите вървим към зануляване ВИДЕО

  • росен-
  • миленов-
  • българия-
  • политика-
  • зануляване

Инвестиции няма, ние сме ишлемари за ЕС, казва експертът

Снимка: Факти.бг

Българите вървим към зануляване. При тези сътресения, стегнация на пазара и т.н. Обикновените хора ще бъдат занулени. Влизайки в ЕС, никой не прецени, че ще бъдем изсмукани. ЕС изсмуква хората в активна възраст. Те ще създават поколения в чужбина. Последните години у нас идваха бизнеси заради ниски данъци, плащаха ниски заплати. Вече никой не идва. Инвестиции няма, ние сме ишлемари за ЕС. Политиците в България имат да извършат поръчка, която е против интересите на хората. Принципът „всеки се спасява по единично“ просто ни занулява. Държавата е това – да ти подсигури условия във времена на кризи. Къде е държавата? Това обяви пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ Росен Миленов, експерт по борба с корупцията.

По отношение на мигрантите, които влизат в страната ни, в самата ни „къщичка“ има немалко предатели, защото така се изкарват много пари.

„Разбрахме всички, че се взимат големи суми за преминаване на мигрантите. Става въпрос за 15 000 – 20 000 лева. Това прави нашата граница с Турция необезпечена. Пак я няма държавата. Новите избраници в парламента ще си счупят ръцете и краката кой от тях ще обслужи интереси на чужди държави, но не и на българския народ. Все едно не са ги избирали българските граждани. Всички казват, че ще се взимат заеми. Това е все едно с чужда пита помен да правиш. Служебната финансова министърка каза, че за другата година ще имаме 11 млрд. лева дефицит“, добави Миленов.

„Политиците забравиха мафията. Разделиха обществото. Мафията продължава да парцелира, а така ще се занули обществото. Няма да е за сметката на онези, които натрупаха милиони. За тях няма съд и прокуратура“, добави експертът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 58 гласа.

Свързани новини