18 Октомври, 2022 15:29 8 755 75

Росен Миленов пред ФАКТИ: Българите вървим към зануляване ВИДЕО

  • росен-
  • миленов-
  • българия-
  • политика-
  • зануляване

Инвестиции няма, ние сме ишлемари за ЕС, казва експертът

Росен Миленов пред ФАКТИ: Българите вървим към зануляване ВИДЕО - 1
Снимка: Факти.бг

Българите вървим към зануляване. При тези сътресения, стегнация на пазара и т.н. Обикновените хора ще бъдат занулени. Влизайки в ЕС, никой не прецени, че ще бъдем изсмукани. ЕС изсмуква хората в активна възраст. Те ще създават поколения в чужбина. Последните години у нас идваха бизнеси заради ниски данъци, плащаха ниски заплати. Вече никой не идва. Инвестиции няма, ние сме ишлемари за ЕС. Политиците в България имат да извършат поръчка, която е против интересите на хората. Принципът „всеки се спасява по единично“ просто ни занулява. Държавата е това – да ти подсигури условия във времена на кризи. Къде е държавата? Това обяви пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ Росен Миленов, експерт по борба с корупцията.

По отношение на мигрантите, които влизат в страната ни, в самата ни „къщичка“ има немалко предатели, защото така се изкарват много пари.

„Разбрахме всички, че се взимат големи суми за преминаване на мигрантите. Става въпрос за 15 000 – 20 000 лева. Това прави нашата граница с Турция необезпечена. Пак я няма държавата. Новите избраници в парламента ще си счупят ръцете и краката кой от тях ще обслужи интереси на чужди държави, но не и на българския народ. Все едно не са ги избирали българските граждани. Всички казват, че ще се взимат заеми. Това е все едно с чужда пита помен да правиш. Служебната финансова министърка каза, че за другата година ще имаме 11 млрд. лева дефицит“, добави Миленов.

„Политиците забравиха мафията. Разделиха обществото. Мафията продължава да парцелира, а така ще се занули обществото. Няма да е за сметката на онези, които натрупаха милиони. За тях няма съд и прокуратура“, добави експертът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЯКОЙ

    21 53 Отговор
    Каква полза от оплаквачки? Пътят трябва да се извърви, за да се стигне там, където трябва !

    Коментиран от #3, #4, #31

  • 2 Сталин

    117 14 Отговор
    За 30 години западна демокрация от модерна индустриална държава,българина беше превърнат в жалък безправен и нещастен роб който само обслужва дебелите з@ дници на западните мародери

    Коментиран от #20, #21, #49

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тоя път

    91 17 Отговор

    До коментар #1 от "НЯКОЙ":

    по който сме тръгнали,няма да ни докара нищо добро!Да се молим Русия да победи Антихриста,само така България ще пребъде!

    Коментиран от #58

  • 5 Българин 🇧🇬

    94 4 Отговор
    Такова беше условието от новите евроатлантически господари - ако искаме ЕС да си разбием промишленост и селско стопанство , за армия и култура да не говорим . Е ,сега наближава Видовден !
  • 6 Загрижен

    73 3 Отговор
    А добро утро... Ама пък си го заслужава това племе да бъде занулено и изтрито завинаги. Аз за гроб не гласувам, ама цялата администрация от калинки, милиционерите и цялата пасмина от неграмотни натегачи и нищоправци си иска тиквата българоубиец. Е, защо да не искам зануляване???
  • 7 глоги

    45 7 Отговор
    Къде е държавата? ДЪРЖАВА НЯМА. ЗАМИНА ЗА ДУБАЙ. И ТАМ ОСТАНА.
  • 8 муцунка

    52 4 Отговор
    България се топи всеки ден. Като ледник в африканска пустиня.
  • 9 Дезмо

    9 45 Отговор
    Този бучи на умрело!Истината е ,че повечето са като него в новия ни живот,а те не са двигател в обществото.Двигателят са онези хиляди ,които се опитват да създават тук.Познавам стотици ентусиазирани,работливи и позитивно настроени,които ще изведат държавата от тази дупка,но те са все още по малко от тези ,като този който ни занимава с глупостите си!
  • 10 ГЕРБЕР

    11 41 Отговор
    ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНЯГИТЕ.
    ЛОШ МАТРЯЛ Е КАЗАЛ БАЦЕ.

    Коментиран от #19, #37, #44

  • 11 Анонимен

    14 1 Отговор
    Това ни е от ясно по ясно. Но, ако разберат, кой пише в сайта, а те си имат хора и виж са ти открали нещо да ти намалят живота или да ти измислят какви ли не неща да те доубият. Много бедни бяха някои, но с далавери и кражби си оправиха живота. Искаха родителите им пари, но днес са велики те. Работили сте в системата и неудобните са ви отстранили. Така ли е. Така е. Послулници им трябват, а вече ги имат, нищо, че снощи ронео би в 3 часа ромейката. Няма на кого да кажеш. И да кажеш кел файда. 33 те раждаха и те ще са навсякъде.
  • 12 УТОЧНЯВАНЕ

    6 22 Отговор
    Ето като искахте само висшисти да ни управляват .
  • 13 много точно казано

    31 3 Отговор
    може и на война да идат някои от децата, важно е лакеите на америка да властват.
  • 14 мдда

    8 27 Отговор
    Какъв българин си ти бе комуне лъжливо?? ВИЕ СТЕ КОМУНИСТИ! Ние сме българите...

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 държавност

    40 5 Отговор
    Не ЕС изсмуква хората, а България ги гони! Когато в една държава нищо не работи както трябва, какъв е изходът? Държава на 1300 години е на път да бъде затрита от корумпираните си политици!
  • 17 Анонимен

    16 2 Отговор
    До 9. Знаем кои ще са. Честито. Това го правеше и Тато. От малки ги набелязват и ги подготвят за утрешният ден. Лошо няма, но той бие жена си през малките часове на нощта и дечицата в една стая на квартира слушат и попиват. Спрях я един ден и й казах на ромката, щом искаш синовете ти да са полицаи е важно мнението и на хората, взе че избяга. Кво тва.. Живи и здрави да сте и по малко млади хора бийте децата си. Все оак и вие сте били деца. Труден е живота на всички ни, но не ви виждам на старини, щом днескашните се карате и обиждате и ква вина има мохамеданино детенцето ви, че на вас ви е криво. Лошо бе при тато, но децата ни живееха в перфектна среда, бяха усмихната, щастливи и весело детство имаха, а днес е хаос и безредица. Лошо бе, но сега е още по зле, защото феодала не те пуска до тоалетната, а камо ли в града да си свършиш нещи крайно необходимо. Не че защиравам тато, но си е така. Той мислеше за народа си, но демократите мислят само да оберат някой невинен човечец беззащитен. Лъжа ви се струва, но не е лъжа.
  • 18 И тоя е българин,колкото

    4 12 Отговор

    До коментар #14 от "мдда":

    Оня с 80те%
  • 19 баш комунисти

    21 2 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБЕР":

    Той, Баце, не е ли комуняга?
  • 20 Лаврентий Берия

    15 13 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    Е, а преди това същия тоя "жалък и безправен роб" бършеше партийните гъZове в БКП! Мисълта ми е, къде е разликата? Още повече, че всичките ни "политици" са или от ДС или направо наследници на същите БКП деатели! Ще ти го кажа в прав текст - когато си роден да пълзиш, няма да полетиш! Защо не вървят към "зануляване" румънците? Защото просто разстреляха бързичко комунистите си! Докато ние кърпихме чорапите на Тодор из Правец! Не ти е виновен ЕС. Никой не ти е забранил да ползваш механизмите му. Но нашите наследници на БКП олигарси които ни яздят и днес използват ЕС за своя изгода. А матряла или мълчи, или е толкова глупав и инертен, че не разбира какво му се случва. Ако не беше такъв, вече щеше да е на жълтите павета да търси отговорност от нищоправците вътре!

    Коментиран от #25, #56

  • 21 Калмук

    11 21 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    Хайде стиги с тоя хленч по "великото" ни соц-минало. След като закриха СИВ и отвориха пазара се видя колко е "модерна" социалистическата НИ промишленост. Защо не обясниш на сегашните соц-мечтатели, защо имаше два вида внос - първо направление и второ направление ? Защо спряхме да сглобяваме Рено ? Защо имаше Кореком ?

    Коментиран от #24, #34

  • 22 Зелен Демократ

    13 2 Отговор
    Наистина си заслужавате зануляването щом ни търпите с източните мутри и със западните дебило-псохопати да ви минаваме с двеста повече от 30 години.
    Поклон пред такива овчици!
  • 23 Путинофил

    9 15 Отговор
    Инвестиции няма, защото ни разкриха!
    Територията е населена предимно с путинофили!
  • 24 Зелен Демократ

    17 0 Отговор

    До коментар #21 от "Калмук":

    Приятелю, та промишлеността за няма и 2-3 години я разбихме, кой па е искал изобщо да се доказва, дерективата беше друга-тотален разпад!
  • 25 Сталин

    25 7 Отговор

    До коментар #20 от "Лаврентий Берия":

    Стига с тези комунисти бе ,изостанал талибанин живееш още в пещерата ,България е колония на САЩ от 10.10 1989

    Коментиран от #38, #41

  • 26 Гражданин

    21 0 Отговор
    Годината е 2002. След завъшване на езиковата много умни дечуца заминаха да учат в Германия, родените през 1983/1984 г. И не се завърнаха, а завършиха следните специалности, архиректура, айти инженери, юристи и кой къде в който град си останаха. Освен умни, бяха и добри деца. Тъжим за тях. И когато си живял сред еродирану хора и днес си надъното ти става тягаво. От лошо на хубаво се свиква, но от хубаво на лошо, твърдо не. Лично мнение.
  • 27 Запасен офицер

    9 3 Отговор
    Всеки взе да говори ,но много късно,а как мълчаха.Не ми се мисли за българите в Бг. какво ги чака,но те си го докараха!
  • 28 Мдаааа!

    20 4 Отговор
    Българите са на изчезване! Педеласите и евреите ще правят пари. И ще управляват света!
  • 29 илектрик лайт оркестра

    7 2 Отговор
    като ни занулят няма да ни удря тока . все е нещо.
  • 30 Гражданин

    8 2 Отговор
    Никой не защитава преди т. е. Комунистите в социализма. Но имаше и хубави страни. Лошото бе, че хора над 30 г получаваха без да им се вдигнат заплатите, със средно специално 100 лева, висше 170 лева. Живите хора работили в заводи могат да потвърдят, а и в систвмата на мвр, започваха стс 70 и се пенсионираха на 170 лева. Добре са в Бг децата на ДСивъзродителите
  • 31 Исторически парк

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "НЯКОЙ":

    Пътят е ясен, ама вас ви мързи да го вървите и си търсите оправдания ;)
  • 32 Перо

    14 0 Отговор
    Прав е човека,но няма кой да го чуе! До кога н-ка на гранична полиция и ресорния зам.-министър на МВР ще са на корупционните позиции и ще преминават по 1100 престъпници дневно,през оградата. Абделирането от служебните задължения по охраната не са случайни,а очевадни!
  • 33 Перо

    7 5 Отговор
    Шенген, през крив макарон! Нидерландия ще удари секирата!
  • 34 икономист

    7 0 Отговор

    До коментар #21 от "Калмук":

    реното спряхме да го сглобяваме защото на неговот място открихме нов завод за пишещи машини . колкото до кореком ми него го открихме заради по-хубавата стока
  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 9 Отговор
    БЪЛГАРИЯ я и ще я ИМА ВИНАГИ
  • 36 Анонимен

    7 5 Отговор
    Българите ги чака отвъдното. Искат 80 г от дс да живеят българи, защо ли, деца им са в данс, а родирели в дс, с големи заплари, но са единици българи и са много щастливи, защото са егоисти и не мислят за напред, а за тяхното и вече подават пред опите ни на хората от ххх торбипка с рушвети. Смешно, но не е за смях. Селяни българи, прости и крадливи. Мулиционер прост. Те са едни и същи, двуличници. До вчера бяха с бб, днес са с мохамеданите. Те са новите феодали новите българи представяши се от селото на капитан Петко войвода. Те ще построят нова българия, след като християни не стават за чеп зеле. Нищо не става, става за хора с пари и връзки дебели за работа престижна. По добре роб на запад, но не и в Бг и така още млади ще напускат България, щом деди хасан, моето внуче соест за 1 г 4 000 лева, много бре инженвре болен хасане, името е измислено, но деди е наистина инженер болен пенсионер. Турчуна е по състрадателен от българина.
  • 37 Ивелин Михайлов

    15 2 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБЕР":

    Вие ни занулихте за 12 години ве
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 каквото сам си направиш

    7 1 Отговор
    Не гласувате, а с фуния акъл не се налива!
  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор
    БЪЛГАРИЯ е над 1380 ГОДИНИ и ВИНАГИ ще я ИМА
    ДА ЖИВЕЕ
    РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
  • 41 Лаврентий Берия

    9 11 Отговор

    До коментар #25 от "Сталин":

    За момент реших, че може и да си нормален човек, ама не! Всичките фенове на Копейкин сте едни и същи - не особено интелигентни, но пък "агресивни"! Лош "матрял"! Ще ти го обясня като за теб - комунистите и техните наследници които слугуваха на Руските си господари днес слугуват на Америка. Но са все същите комунисти! А от такъв можеш само едно да дочакаш - корупция, разруха и опоскване на държавата.
  • 42 Анонимен

    3 4 Отговор
    До 34. Корекома. И там едни врътки. Леля ваня адм секретар в съда продаваше конфискуваната стока на служители в съда, внесто стоката да отиде в Корекома. И оарире къде ли и в кой ли джоб. Но не и в моя. Пъста младост бе опустошена. На децата ни също, от кого, от Дс диктарорите. Млади бяхме както казваха някои преди 1944 но младост не помним. Ние го потвърждаваме и кво от това. Те си живеят дс и никой не мисли за никого, ако могат нещо да изкопчат ще научат, за да има клюки и нападания, за да не искате многохихи
  • 43 Голяма работа....не е трагедия !

    3 2 Отговор
    Сами си го правим каквото и да е...в края вси пак може всичко полезно да се дигитализира, за по-устойчивите народи. Я някой щастлив ден, всички ще се наричаме Планетяни !
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБЕР":

    ИЗВИНЕТЕ но ВИЕ не сте ли БЪЛГАРИН
    УВАЖАВАЙ и се УЧИ от МИНАЛОТО ИСТОРИЯТА а БЪЛГАРИЯ ще е ВЕЧНА
    господине

    Коментиран от #62

  • 45 112

    2 3 Отговор
    1989 когато всички петолъчки на някои невинни хора в гробищната бяха събаряни, паметните плочи де. Кой ги правеше и гората си ги възстановиха и им сложиха кръст, а бяха някои си преди 1944,други след 1944,но не бяха и след 1989 починали. Разрухата започна 1989. И днес 80 г им родители замогнали се, децата им, внуците им, ни обясбяват колко хубаво било сега, но били на възраст ДС, всеки знае хубавото, но пускатели хора при вас безпартийните, нито сте юристи, нито сте лекари, но с голямо его и на това му вукам къснетлии
  • 46 Истини

    1 4 Отговор
    7/8 виж кой ги храни от село с бурканите, сашко наш, и бургас се улизват с учиндолките. Те ще управляват новите и ще строят Нова България. Не се шегувам. Ние сме от капирана селото, а де, поне чинка ми тонка р1900 е от капитана, внучка й докто дъшеря й мед сестра, а тя бе с чичо киро готвачи главен на болницата и знаем много за капитана, кои са живяли, много лъжите
  • 47 Морски

    10 0 Отговор
    А така следващия път пак се продайте за по 100лв и гласувайте за същите партии които са водачи сега!
  • 48 таka така

    2 6 Отговор
    балхарите трябва да бъдат zaнулени

    Коментиран от #50

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ВСИЧКИ ГИ ЗНАЕМЕ ТЕЗИ РАБОТИ

    9 0 Отговор
    И ПАК ГЛАСУВАМЕ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ - ПРЕДАТЕЛИ КОИТО СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ
  • 52 СТИГНА СЕ ДОТАМ ЧЕ САМИТЕ ИЗБРАНИ

    9 0 Отговор
    ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ МОГАТ ДА КРАДАТ ЗАЕДНО - ИСКАТ САМИ ДА ГРАБЯТ !
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Алмодовар

    8 2 Отговор
    BULEXIT! Излизане от този пагубен за нас ЕС!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 калин

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Тоя път":

    ти си нямаш идея колко са зле нещата в твойта "рассиа".видях сам преди извесно време
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 О, лесно е

    7 2 Отговор
    Лесно се решава проблема. Отварят се арсеналите и всеки българин се сдобива с оръжие. Подлеците, мафиоти и бандитите вече имат. Време с такова да се сдобият и редовите нещастници. След това? След това може и да се преброим!
  • 61 ежко

    5 3 Отговор
    Бай Тодор като беше затворил границите, да няма изсмукване на специалисти му викахте,че е диктатор:)Ще ви изсмукват-такива са правилата на играта.

    Коментиран от #75

  • 62 Не им обръщай внимание.

    10 1 Отговор

    До коментар #44 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Това нихилисти, соросоиди, по -правилно безродници. На тях им е все едно какво ще става с България. Важното е да има какво да възпроизвежда храносмилателният им тракт. Те са непотопяеми, защото вместо глави имат шамандури. При потоп ще ги удрят една о друга и ще се чува само кухото им дрънчене. Това е техния "смислен" разговор. За щастие не са много. Събират ги господарите им на едно място, за да симулират "мнозинство". Ти бъди какъвто трябва и върши каквото трябва, а за останалото Господ си знае работата.

    Коментиран от #70

  • 63 Шайба

    5 1 Отговор
    Държавата не хваща имигрантите по границата,защото трябва да ги регистрира и така после ни ги връщат обратно от ЕС по директивата за първа страна посетена при емиграция.Първо ги канят значи,а после се опитват да ги изтласкат към периферията и да ни ги пробутат та ние да ги храним,дават разбира се някакви пари,но тези средства така и не достигат където трябва,понеже изчезват по веригата и мигрантите отново са принудени да хващат пътя за Европа,което е добре за нас разбира се за момента,но се получава омагъосан кръг.
  • 64 Да бе да

    1 1 Отговор
    "Росен Миленов пред ФАКТИ: Българите вървим към зануляване "

    Аз разбирам че искате трафик и кликове! Но съм притеснен от психическото състояние на гостите ви 😁, особено на тези които предвиждат края на България и света 👯‍♂️
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ххххх

    3 0 Отговор
    Точно зануляване е необходимо. Настоящата система нито може да бъде реформирана или спасена. Нека се занули и да се започне отначало.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Уса

    4 2 Отговор
    На американците им харесва България и ще запълнят нулите
  • 69 Варненец

    9 0 Отговор
    Ще вървим я, след 30 години циганизация. Плащат на кърлежите да се размножават, без да работят.
  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Не им обръщай внимание.":

    БЛАГОДАРЯ
    ВИ за СЪВЕТЪТ
  • 71 Васил

    1 1 Отговор
    АААААА сега ще се почви Боко и ще открие 100 завода набързо.
  • 72 Трак🇮🇹🇺🇦🇧🇬🇩🇪🇮🇷🇯🇵

    5 4 Отговор
    Един от малкото хора заедно с Боян Расате които говорят истината такава каквато е ! Колкото и стадото от роби на комунизма да не може да го проумее
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ___!___

    2 2 Отговор
    Да ви го набия на смотания сайт и тъпата ви цензура и извратената ви демокрация.
  • 75 хммм

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "ежко":

    Тези сегашните са горди наследници на румънският синганьор Тодор по разсипването на държавата.