Отидете към основна версия

4 051 30

Георги Тодоров пред ФАКТИ: САЩ срещу Русия е голямата битка, а ние се гърчим в това глобално противопоставяне (ВИДЕО)

  • георги-
  • тодоров-
  • сащ-
  • русия-
  • църква-
  • шпиони

Цариградската патриаршия е филиал на волята на Белия дом, казва гостът

Снимка: Факти.бг

Няма македонско право в случая с руските свещенници, обявени за шпиони. Не става въпрос за църквата, а се води война между САЩ и Русия. Цариградската патриаршия е филиал на волята на Белия дом. Няма македонска, сръбска, българска или някаква друга работа. Нещата са чисто геополитически. За съжаление, Северна Македония и България са една малка част от световната шахматна дъска, на която се играе тази вечна партия между с Щатите и Русия. САЩ срещу Русия е голямата битка, а ние се гърчим в това глобално противопоставяне. И всички действия - български и македонски, са следствие от участието им в полза на една от тези страни. Цариградският патриарх, като проводник на американски империализъм, иска да стане Източен папа. Това е. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ художникът и богослов Георги Тодоров.

„Когато трябва да се свърши нещо, за което няма да се дават доказателства, се намесват тайните служби. Те казват така и така стоят нещата. Нали си имахме ментори, които ни казваха колко е хубаво да се присъединим към страната на доброто. Но не казаха - извинете, когато сбъркахме или сбъркаха. Тайните служби – това е формулата за прокарването на обществената измама в света. Практически със същия ход ние биваме вкарани в един правен казус. Това е целта. Но тук въпросът е кой печели от това нещо? В момента имаме една тъмна кутия, в която не знаем какви са събитията вътре, но говорим за партньорските служби. И така имаме ситуация, в която имаме - който иска да вярва, да вярва", добави Георги Тодоров.

"Въпросът е кои седи на входа и изхода – ако имаме движение през тази черна кутия. Кой печели от тази промяна на обстановката? Целта е, разбира се, да ни вкарат в поредната лъжа. А ние живеем във времена на псевдодемокрация, в които има монопол на лъжата, в които господства лъжата. Какъв е нейният номер? Когато лъжата извършва своята пропаганда, тя казва - това е истината. Всяка лъжа казва: „Аз съм истината!“ Това е вражеската пропаганда и с това се опитват да излъжат всички, включително и хората в България. Всички наши национални катастрофи се базират на някакви такива опаковки, които са продавани на българската псевдоинтелигенция и ние казваме колко е правилно да бъдем на тази страна. А след това оставяме с пръст в уста – и следва национална катастрофа. Така се случва, когато ставаш слуга на лъжата. Тя става силна, ако и слугуваш, ако не ѝ служиш, тя е слаба и увяхва. Когато не се съпротивляваш на лъжата, ставаш неин съюзник, ставаш васал, сателит. Тя става силна, а ти ставаш безпомощен“, добави гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 26 гласа.

Свързани новини