Last news in Fakti

26 Септември, 2023 14:37 3 950 30

Георги Тодоров пред ФАКТИ: САЩ срещу Русия е голямата битка, а ние се гърчим в това глобално противопоставяне (ВИДЕО)

  • георги-
  • тодоров-
  • сащ-
  • русия-
  • църква-
  • шпиони

Цариградската патриаршия е филиал на волята на Белия дом, казва гостът

Георги Тодоров пред ФАКТИ: САЩ срещу Русия е голямата битка, а ние се гърчим в това глобално противопоставяне (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Няма македонско право в случая с руските свещенници, обявени за шпиони. Не става въпрос за църквата, а се води война между САЩ и Русия. Цариградската патриаршия е филиал на волята на Белия дом. Няма македонска, сръбска, българска или някаква друга работа. Нещата са чисто геополитически. За съжаление, Северна Македония и България са една малка част от световната шахматна дъска, на която се играе тази вечна партия между с Щатите и Русия. САЩ срещу Русия е голямата битка, а ние се гърчим в това глобално противопоставяне. И всички действия - български и македонски, са следствие от участието им в полза на една от тези страни. Цариградският патриарх, като проводник на американски империализъм, иска да стане Източен папа. Това е. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ художникът и богослов Георги Тодоров.

„Когато трябва да се свърши нещо, за което няма да се дават доказателства, се намесват тайните служби. Те казват така и така стоят нещата. Нали си имахме ментори, които ни казваха колко е хубаво да се присъединим към страната на доброто. Но не казаха - извинете, когато сбъркахме или сбъркаха. Тайните служби – това е формулата за прокарването на обществената измама в света. Практически със същия ход ние биваме вкарани в един правен казус. Това е целта. Но тук въпросът е кой печели от това нещо? В момента имаме една тъмна кутия, в която не знаем какви са събитията вътре, но говорим за партньорските служби. И така имаме ситуация, в която имаме - който иска да вярва, да вярва", добави Георги Тодоров.

"Въпросът е кои седи на входа и изхода – ако имаме движение през тази черна кутия. Кой печели от тази промяна на обстановката? Целта е, разбира се, да ни вкарат в поредната лъжа. А ние живеем във времена на псевдодемокрация, в които има монопол на лъжата, в които господства лъжата. Какъв е нейният номер? Когато лъжата извършва своята пропаганда, тя казва - това е истината. Всяка лъжа казва: „Аз съм истината!“ Това е вражеската пропаганда и с това се опитват да излъжат всички, включително и хората в България. Всички наши национални катастрофи се базират на някакви такива опаковки, които са продавани на българската псевдоинтелигенция и ние казваме колко е правилно да бъдем на тази страна. А след това оставяме с пръст в уста – и следва национална катастрофа. Така се случва, когато ставаш слуга на лъжата. Тя става силна, ако и слугуваш, ако не ѝ служиш, тя е слаба и увяхва. Когато не се съпротивляваш на лъжата, ставаш неин съюзник, ставаш васал, сателит. Тя става силна, а ти ставаш безпомощен“, добави гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Дионисий

    16 5 Отговор
    Изгонените Богомили от България създадоха Протестантите сатанисти и сега отмъщават на Православието.

    Коментиран от #21

  • 2 Калин

    29 5 Отговор
    Това е самата истина!
  • 3 Последния Софиянец

    32 2 Отговор
    Хазарите са най старите врагове на Велика България и Русия .Те се кланят на Луцифер.
  • 4 Адрес 4400

    5 29 Отговор
    Няма ли да им вдигнат малко хонорара на тия четирихилядници
    Всекидневно, неуморно трудене е това тяхното

    Коментиран от #6

  • 5 Те тия,които плюят срещу Русия сега,

    29 7 Отговор
    ще се гърчат най много после! Всички не могат да избягат!
  • 6 Последния Софиянец

    21 2 Отговор

    До коментар #4 от "Адрес 4400":

    А на теб ти плащат хазарите поклонници на Луцифер.Осъзнай се докато още имаш дни.
  • 7 SDEЧЕВ

    26 3 Отговор
    Чета и не вярвам на очите си,това сигурно е друг сайт. Браво на автора От истината по голямо няма
  • 8 Клети копейки

    4 20 Отговор
    Малко факти за изгонените "духовници":
    .Преди да пристигне в България през 2018 г. Васиан Змеев е бил от 2004 до 2015 г. – проректор по възпитателната дейност в Московската духовна академия и семинария (там се обучават предимно сирачета), откъдето през 2015 г. е отстранен след разразил се в РПЦ… сексуален (педофилски) скандал."
    Тогава на сайта на вестник "Альтернативная газета" е публикувано писмо на студенти и ученици, уличаващо в сексуални посегателства определени преподаватели и възпитатели в семинарията и в което писмо, наред с другите, се споменава и името на Васиан, като един от най-бруталните.
    Това, вероятно може да навреди в известна степен на имиджа на Сидеров и Копейкин, но определено обяснява присъствието на лорд Евгений Минчев след защитниците му.
    По-интересното е, че македонските служби имат доказателства, че лицето Змеев се е занимавало с раздаване на подкупи в средите на македонската църква и с педофилия.

    Както и да е, воят в защита на изгонените офицери в расо е обясним и основателен. Всеки би защитавал касиера, който раздава кинтите.
    Българските служби отдавна трябваше да прекъснат тази пъпна връв между четрихилядниците и руската ведомост, но кой знае, може и те да се подписват на нея. След като се черкуват.
    Една от причините, поради която службите не дават информация е, че сред родните "герои" има такива с тежки нелицеприятни зависимости, с които ги държат и активират при разни протести, за поръчкови статии и други гнусотии.
  • 9 Хахаха

    10 27 Отговор
    Тоя е пълен малоумник.Битката е САЩ-Китай,тия умрели от глад ушанки ги крепят само природните богатства и ядрените ракети.

    Коментиран от #10, #27

  • 10 Последния Софиянец

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "Хахаха":

    Битката е от хилядолетия между прогонените хазари и Великата Българска цивилизация.
  • 11 Бамбука

    6 22 Отговор
    Войната е срещу желанието на украинците да живеят, така, както те желаят, а не както имперска Русия иска. А, ние не смеем да се определим и да си решим бъдещето, което принадлежи на децата ни, които затова и бягат в цивилизацията.

    Коментиран от #12, #18

  • 12 Содом и Гомор

    21 5 Отговор

    До коментар #11 от "Бамбука":

    Западната цивилизация е осъдена.Който нарушава човешките и природни закони е осъден на унищожение.

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бамбука

    0 5 Отговор

    До коментар #12 от "Содом и Гомор":

    Ходи пеша и ако децата ти не искат, "набий" ги !
  • 15 религиозна война..

    12 0 Отговор
    ..срещу православните християни.
    ..предполагам ще завърши както кръстоносните походи,
    -мюсюлманско нашествие в Европа и 500 години робство.
    Факти бг-сега можете да започнете с триенето на коментарите,то е ясно че само парите ви интересуват.

    Коментиран от #17

  • 16 Кой тоз?

    2 13 Отговор
    Много ми е чудно тия ошанки като ги измъкнат от нищото и почнат да говорят за САЩ вместо за Русия от която уж трябва да разбират повече..ама даже другарю те в Русия само истината говорят вярно е да да точно така..всички други са виновни само руснаците са готини да точно така
  • 17 Отец Дионисий

    7 2 Отговор

    До коментар #15 от "религиозна война..":

    Прогонените хазари и Богомили са се обединили срещу Православието.
  • 18 Олиговрени

    15 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бамбука":

    Има украйнски граждани които не са само украйнци! Бамба бук!
    Унгарци 150 000, румънци 260 000, татари 125 000, българи 450 000, поляци 4 500 000, белоруси 500 000, русинци 250 000, руснаци, 12 000 000 и на всичките е забранено напълно да ползват майчиния си език!
    Което остана са украйнци които са фашизирани!
  • 19 Калмук

    3 16 Отговор
    Изаслушах го около минута и веднага ми стана ясен : този го боли ,че не повтаряме Кремълските опорки ... че си позволяваме да имаме различно мнение и не слушкаме Русия-та. Зависимостта от Щатите е зло, а от Русия - благо ! Много е объркан, човевчецът ... и въобще не му пука за България !!!
  • 20 Залупен русофил

    2 13 Отговор
    На русофилите навсякъде им се привижда САЩ ,раша избива християни в украйна
  • 21 Д-р Фройдашки

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    Брат! Бегай си удари една слушалка. Много ама много си болен. Такива като теб не трябва да ходят развързани по улиците. Има си лечебни заведения.

    Коментиран от #22

  • 22 Отец Дионисий

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "Д-р Фройдашки":

    Чети история чадо да се просветиш!
  • 23 инж. Ганчо Илков

    5 4 Отговор
    Нищо ново. Естествено, че Светът е Поляризиран. САЩ по своята Структура е Обединена Многонационална Държава. Има Българска Общност, Ирландска Общност и др.
    Извоювала Националната си Независимост и я Обявява в Национален Празник. Водила Гражданска Война, отхвърлила Робството, водила борба срещу Расизма. Като Про Европейска, Обединила Отделните Щати в Единна Държава, в най-трудните времена на Европа тя е на страната срещу Агресорските Диктаторски Режими. Русия е другият Полюс. Вживявайки се като Освободител, Създаде Империя (СССР и Източно Европейските и Прибалтийските Страни). Империя на основата на Пролетарската Диктатура, Агресията и Репресията. Масово Ликвидиране Интелигенцията включително и в Собствената си Територия. Естествено е двата Полюса да се Противопоставят един срещу друг. Демокрацията срещу Диктатурата. В Основите на малките Държави трябва да стоят Националните Принципи. Демократични, срещу Анти Демократични. Вътрешната Икономика е Определяща за отделните Националности. Българските "Политици" Преписвайки си принадлежност в сферите на двата Полюса пропускат да проведат Икономически и Социални Реформи. Без Реформи, Цари Корупция и Олигархия. Младите са Видимия Ориентир. Корнелия се прекланя на Диктатор, а синът и прави Кариера в САЩ. Костадинов с про Руските си Привърженици се крие зад гърба на Митрофанова, а държи Парите си в Евро. Да, такива са Времената. На Хаос и Противопоставяне.

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Масон

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "инж. Ганчо Илков":

    Това е официалната версия.хи хи хи
  • 25 инж.Теляк

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "инж. Ганчо Илков":

    Наистина ли си инженер? Дано поне специалните предмети да си учил както трябва, защото от история и геополитика, нищичко не вдяваш. И все пак интелигентен човек, дори и да е пътен инженер, трябва да е с повече познания за свет
  • 26 Матей преображенски

    5 1 Отговор
    Навсякъде руски шпиони бе,тъй не се намери да заловят един американски,турски или друг шпионин.Защо се излагат така,не разбират ли ,че никой не им вярва,западните лакеи работят срещу себе си и господарите си отвъд океана.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Баце

    1 2 Отговор
    Забравя да каже че от 17 г. на миналия век рУсия е чума пръснала се по целия свят. Забравя удобно да каже, че от 44г. пак на миналия век сме по руско иго. Спрях да се учудвам защо изобщо обичат рУсия и пУтлер и мразят българите.
  • 29 Защо толкова вълнения?

    1 2 Отговор
    Каквато е Пили Маринкова, такъв е и госта й. Две недоразумения на едно място.
  • 30 Мечката

    2 1 Отговор
    България е свързана духовно с Русия от векове.
    Те винаги са били до нас във всички наши беди и по-голямата част от българския народ е бил винаги признателен.
    Тези, които реват срещу Русия, са само една НЕОБРАЗОВАНА и КОРУМПИРАНА групичка от национални предатели, които рано или късно ше си получат възмездието.
    РУСИЯ Е НЕПОБЕДИМА.
    .... Всичко друго е манипулация над необразованите маси......
    България и Русия заедно са непобедими и е крайно време да се погрижим за предателското ни, корумпирано правителство от васални мишки.