Отидете към основна версия

2 347 17

Адв. Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Сглобката е вредна за България ВИДЕО

  • николай хаджигенов-
  • сглобка-
  • пп-дб-
  • герб-
  • корупция

Бойко Борисов е основен виновник за руската агресия срещу Украйна, защото той позволи като премиер да се изгради газопровода "Турски поток"

Снимка: ФАКТИ

Кандидатурата на ГЕРБ Десислава Атанасова за Конституционния съд не трябва да се приема. ПП-ДБ показаха, че нямат политически топки. Правосъдният министър Атанас Славов даде лош сигнал, че се съобразява с политическите назначения и договорките за тях. Поздравления за колегите от Зелено движение, които се обявиха срещу кандидатурата на Десислава Атанасова. Сглобката е вредна за България.

Това коментира в студиото на ФАКТИ пред Лили Маринкова адв. Николай Хаджигенов.

Той припомни, че в света кандидатурите за върховни съдии се гледат под микроскоп. Избират се личности без нито едно петънце. Моята прогноза е, че Бойко Борисов ще изгори Десислава Атанасова като кандидат за Конституционния съд.

Ако България беше нормална страна, то Асен Василев трябваше вече да е подал оставка и да бъде разследван за корупция и подкуп около имотната сделка. Нямаше тогава цени от €700 за София дори и за "Люлин" 10. За тази цена можеше тогава да се купи палатка от "Икеа", а не апартамент, припомни адвокатът.

Бойко Борисов е основен виновник за руската агресия срещу Украйна, защото той позволи като премиер да се изгради газопровода "Турски поток" и така да се заобиколи Украйна.

Какво каза още адв. Николай Хаджигенов за политическата обстановка в страната вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.

Свързани новини