Last news in Fakti

18 Януари, 2024 14:28 2 311 17

Адв. Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Сглобката е вредна за България ВИДЕО

  • николай хаджигенов-
  • сглобка-
  • пп-дб-
  • герб-
  • корупция

Бойко Борисов е основен виновник за руската агресия срещу Украйна, защото той позволи като премиер да се изгради газопровода "Турски поток"

Адв. Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Сглобката е вредна за България ВИДЕО - 1
Снимка: ФАКТИ

Кандидатурата на ГЕРБ Десислава Атанасова за Конституционния съд не трябва да се приема. ПП-ДБ показаха, че нямат политически топки. Правосъдният министър Атанас Славов даде лош сигнал, че се съобразява с политическите назначения и договорките за тях. Поздравления за колегите от Зелено движение, които се обявиха срещу кандидатурата на Десислава Атанасова. Сглобката е вредна за България.

Това коментира в студиото на ФАКТИ пред Лили Маринкова адв. Николай Хаджигенов.

Той припомни, че в света кандидатурите за върховни съдии се гледат под микроскоп. Избират се личности без нито едно петънце. Моята прогноза е, че Бойко Борисов ще изгори Десислава Атанасова като кандидат за Конституционния съд.

Ако България беше нормална страна, то Асен Василев трябваше вече да е подал оставка и да бъде разследван за корупция и подкуп около имотната сделка. Нямаше тогава цени от €700 за София дори и за "Люлин" 10. За тази цена можеше тогава да се купи палатка от "Икеа", а не апартамент, припомни адвокатът.

Бойко Борисов е основен виновник за руската агресия срещу Украйна, защото той позволи като премиер да се изгради газопровода "Турски поток" и така да се заобиколи Украйна.

Какво каза още адв. Николай Хаджигенов за политическата обстановка в страната вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    17 13 Отговор
    Румен Радев е полезен, така ли??
  • 2 Глупости хаджи Генчо

    19 23 Отговор
    Вредни са БСП, Възраждане и ИТН защото защитават руски интереси.
  • 3 Приземен

    15 5 Отговор
    Много ти е милиционерска прическата бе, адвокатине!
  • 4 УРА,,УРА

    21 5 Отговор
    Браво адвокате! Ти,твоя приятел и М.Манолова вече не сте фактор в политиката. Остава ви да се гордеете, че все още ви канят някъде.
  • 5 Един

    8 4 Отговор
    Е само за това не го бяха обвинявали тиквата. Сега подайте и жалба срещу него и пак в съда, да го осъдят за причиняване на война по невнимание Клоун!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 До де

    8 5 Отговор
    Невероятен боклучар!!! И такова нещо го канят да дава изявление Все едно да поканят един копейски трол от сайта факти. Ще каже същите неща и ще е на същото ниво
  • 8 ИНЖ

    9 6 Отговор
    Защо повтаряме едно и също??? НС е легитимно избрано. То избира Правителството. И то е легитимно избрано. Какво повече да се каже??? Ако Избирателят има друго виждане, ще го изрази на следващите избори. Толкоз.

    Коментиран от #12

  • 9 мравин

    15 1 Отговор
    също както и ти си вреден за България с подкрепата ти за детската книга с нови ценности,както и за спорта като съдия,който не се е състезавал никога, цялата ти работа е такава хаджи ейув
  • 10 ГЕРБ

    12 2 Отговор
    И ти си вреден ама .....гад мръсна
  • 11 Ха ха ха

    13 4 Отговор
    Гнусен гаден ненужен боклук
  • 12 флипп

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "ИНЖ":

    Кое е легитимното да дойдеш на власт на върха на невиждани протести с обещания за разграждане на престъпния модел натикал страната ни в клоаката и в последствие да се коалираш с най-големите политически отпадъци в пряко противоречие на всички обещания които си дал на избирателите си, и заради които те са ти гласували доверие. Мислех, че е елементарно, но явно...ако такива са ви ценностите по-добре не се размножавайте, боклук има достатъчно
  • 13 Иво

    9 3 Отговор
    Сглобката я направи единствено “ИЗБИРАТЕЛЯ“ с едвам минатите 35% избирателна активност и пет партии напълно противоположни нямаше какво друго да се направи,другото беше пак служебно правителство на про руския президент,което геополитически не е ОК.
  • 14 Мазния Миризлив Плъх Каза

    4 1 Отговор
    “Украйна се бори не само за своята територия, за страната, но и за цяла Европа“, заяви министър-председателят на България Николай Денков в интервю за CNBC. Премиерът беше гост в студиото на американския телевизионен канал в Давос, Швейцария, където участва в годишната среща на Световния икономически форум.
  • 15 Хаджиментов...

    3 0 Отговор
    Хаджигеев, от твоите прогнози и каузи - едно голямо НИЩО, палячо.
  • 16 Така ще кажеш

    1 0 Отговор
    Издърпаха ти баничката изпод носа. Ти пък излъга маса хора за да се добереш до тази баничка. Сега имаш празна чинийка и неравнодушни към личността ти гневни граждани. Добър адвокат нямаше да се хване на това хорце.
  • 17 Иванов

    0 0 Отговор
    Адвокате, адвокате, дай да делкаме брате. Абе, байно, като си толкова голям разбирач защо не направиш партия, ама свястна. Партия, която да мине бариерата и да покаже кое как се прави. А не само да се държиш за полата на Мая, сега на Маринкова.