Отидете към основна версия

6 190 36

Проф. Николай Радулов пред ФАКТИ: При всички положения Пеевски е дълбоко свързан с руските интереси у нас (ВИДЕО)

  • николай-
  • радулов-
  • пеевски-
  • рашков

Да те обвинява с каквото и да е човек, който е в списъка „Магнитски, е най-малкото смешно, предизвиква отвращение, казва експертът по национална сигурност

Снимка: Факти.бг

При всички положения Пеевски е дълбоко свързан с Русия и с руските интереси у нас. Това не може да не се знае от американците. Явно това го кара Пеевски да прави такива акции, за да покаже колко е антируски настроен. През годините Пеевски понякога е в приятелски отношения с Русия, понякога се е карал. Имаше и период, в който той шест месеца беше изчезнал някъде. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ проф. Николай Радулов, експерт по национална сигурност и преподавател н НБУ.

„Какво стана сега, когато „Възраждане“ трябваше оглави комисията за надзор над специалните средства. Видяхме го, нали. Пеевски каза и няма ротация на председателя. Но това е в полза на „Възраждане“, защото партията трупа актив. Имат повод да говорят“, добави експертът.

„Пред последните дни Делян Пеевски размени остри думи с Бойко Рашков, след като го нарече мракобесен министър и заговори за афера с „градинаря“ му. Рашков пък каза, че държавата се упрявлава от „организирана политическа група“. Но, вижте, да те обвинява с каквото и да е човек, който е в списъка „Магнитски“, е най-малкото смешно, предизвиква отвращение“, каза още Радулов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 40 гласа.

Свързани новини