Отидете към основна версия

6 529 31

Иво Инджов пред ФАКТИ: Калин Стоянов - рано или късно, ще изпадне от МВР, няма незаменими министри (ВИДЕО)

  • иво-
  • инджов-
  • борисов-
  • пеевски-
  • калин-
  • стоянов-
  • мвр

Пеевски  е последователен  и ще държи докрай на Калин Стоянов, казва политологът

Снимка: Факти.бг

Пеевски вече си е дал сметка какво го чака, след като видяхме и хода на Борисов, който също поиска оставката Калин Стоянов. Иначе е ясно, че Пеевски е силов играч, че е последователен и е на принципа – който не е с него, е срещу него. Пеевски е последователен и ще държи докрай на Калин Стоянов. Както видяхме, Пеевски вече му направи и оферта на Калин Стоянов да стана водач на листа, ако го махнат от МВР. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ политологът Иво Инджов.

„Калин Стоянов - рано или късно, ще изпадне от МВР, защото няма незаменими вътрешни министри, а Стоянов с нищо не се отличи. Това е големият проблем на Стоянов, че фигурата му е свързана с много скандали“, добави политологът.

„Очаквам Пеевски още известно време да държи в шах ГЕРБ и парламента. И това е така, защото след едни избори Пеевски няма да е това, което е сега. Пеевски след едни бъдещи избори ще е друг. По-интересното е защо Борисов точно сега предприе този ход и нападна Калин Стоянов. Борисов досега винаги подкрепяше Калин Стоянов, а сега се обърна. Може би сега Борисов критикува Калин Стоянов за нещо безобидно като вдигнатия юмрук, за един жест, за един символ. Защото помним вдигнатия юмрук на Румен Радев. Прегрешенията на Калин Стоянов са много, но две се отличават. Първото е побоят на невинни по време на протеста срещу БФС, а тогава ПП -ДБ му искаха оставката. Другото му голямо прегрешение е спирането - след нареждане на ГДБОП, на един хумористичен сайт, който осмиваше Пеевски, осмиваше и Стоянов, осмиваше и други хора. Изведнъж този сайт се оказа заплаха за националната сигурност. Но това бе и сигнал на Стоянов към медиите – вижте, ако не слушате, какво ще ви се случи. Аз така се хванах цялата сага със сайта“, добави гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.

Свързани новини