Отидете към основна версия

7 250 32

Валери Найденов пред ФАКТИ: Не Доган е движещата сила на бунта против Пеевски (ВИДЕО)

  • валери-
  • найденов-
  • пеевски-
  • доган-
  • дпс

В предишното си гостуване казах, че Доган също най-вероятно е много зле с парите и че той е в дълбок фалит, казва журналистът

Снимка: Факти.бг

Основната причина за състоянието на партиите в момента е, че те спряха да представляват хората. Избирателната ни система е сбъркана. Много пъти съм го обяснявал. Аз се опитвам дедуктивно да си обясня какво се случва. Да видим Пеевски как стана евроатлантик? Как си промени геополитически възгледите. Откъде дойде това? Ясно е, че е отвън. Явно има някаква принуда. Всички знаем тази принуда, а тя е, че най-вероятно са му блокирани сметките и той се опитва да се държи така, че да бъдат разблокирани. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ журналистът Валери Найденов.

„В същия кюп смятам, защото стигам до такъв извод, че е и Доган. Не Доган е движещата сила на бунта против Пеевски. Напротив, него го дърпат на сила. Той някак не иска. Да погледнем от самото начало как той си мълчеше. Идват някакви хора от ДПС, които са в парламента при него в резиденцията, после отиват в Народното събрание и говорят от негово име, но не конкретно. Доган направи едно съвещание и после пуснаха нещо много малко от него, в което той казва нещо срещу Пеевски - не много убедително, съвсем кратко изказване и това беше“, сподели още Валери Найденов.

„В предишното си гостуване казах, че Доган също най-вероятно е много зле с парите и че той е в дълбок фалит. След това историята с Румен Гайтански – Вълка показа, че това е така. Че някак се опитват да му спасят дълговете около ТЕЦ „Варна“. Но Доган след това остана на улицата. Та това е според мен причината той не е толкова активен в борбата с Пеевски“, добави още гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 26 гласа.

Свързани новини