Отидете към основна версия

5 618 7

Камера улови мощен взрив (ВИДЕО)

  • камбоджа-
  • взрив-
  • експлозия

13 души, сред които 2 чужденци, са получили изгаряния

Тринадесет души, сред които и двама чужденци са получили силни изгаряния в резултат на мощен взрив в Камбоджа. Камера на случайно минаваща покрай инцидента кола е заснела експлозията. Инцидентът е станал в провинция Сиемреап. Очевидци твърдят, че взривът е предизвикан в резултат на изтичане на газ по време на прехвърлянето му от цистерна в подземно хранилище. Втурналите се към маркуча хора не са успели да направят нищо, след което е последвал взрив, който е разрушил покрива на бензиностанцията.

От огъня са пострадали 13 души, включително американец и британец. Седем от пострадалите са получили тежки изгаряния и са настанени в болница. Хвърчащите в резултат на експлозията отломки са нанесли материални щети на пет автомобила и няколко мотора. Близо час е бил необходим на огнеборците да се справят с пламъците. За щастие, огънят не е засегнал съседните постройки.

Собственикът на бензиностанцията е обещал да изплати компенсации на всички пострадали от взрива, но така и досега не се е появил в полицията.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини