Отидете към основна версия

16 443 28

Трагедия в семейството на Доналд Тръмп

  • робърт тръмп-
  • починал-
  • доналд тръмп

Президентът отказа да разкрие подробности за заболяването на брат си, който по информация на Си Ен Ен е бил настанен в болница през юни

Илюстративна снимка, БГНЕС

Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента Доналд Тръмп, е починал тази събота в болница в Ню Йорк - на 71-годишна възраст, предаде Си Ен Ен.

"С натежало сърце споделям, че прекрасният ми брат, Робърт, напусна този свят тази вечер. Той не ми беше просто брат - той бе най-добрият ми приятел.

Ще ми липсва ужасно много, но ще се срещнем отново. Споменът за него ще бъде жив завинаги в сърцето ми. Робърт, обичам те. Почивай в мир", каза Доналд Тръмп.

Президентът отказа да разкрие подробности за заболяването на брат си, който по информация на Си Ен Ен е бил настанен в болница през юни.

Робърт Тръмп бе вицепрезидент на компанията на по-големия си брат. В част от задълженията му влизаше да наблюдава казината на Atlantic City.

Робърт Тръмп е роден през 1948 година. Той се ожени по-рано тази година за Ан Мари Палан, като преди това бе женен за Блейн Тръмп. Преди да почине, Робърт Тръмп живя в Милбрук, Ню Йорк.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 30 гласа.

Свързани новини